≫ 

Došlo je vreme da šišam muža, pećinskog čoveka! Jelena u videu pokazala kako je "sredila" Novaka

Ispalo je jako dobro na kraju

  • 13

Jelena Đoković, supruga srpskog tenisera Novaka Đokovića, pre nekoliko dana je ošišala kosu prvom reketu sveta u karantinu, tokom boravka u Marbelji.

Sada je objavila i snimak kako je to izgledalo, a prema njenim rečima, trebalo joj je oko tri sata da ošiša "pećinskog čoveka".

- Došlo je vreme da šišam muža, pećinskog čoveka, dozvolio mi je. Ovo će da mu bude stolica, a ja ću da mu budem dželat. Jesi li spreman? - pitala je Jelena.

Novak je pre šišanja pričao da se i dalje opire, te da nije mogao kod frizera jer je na snazi dvadeset četvoročasovni karantin. Ipak, "pomirio se sa sudbinom" u jednom trenutku i, kako kaže, poklekao.

- Ok ovo je početak kraja, verovatno. Videćemo šta će biti, prihvatio sam, poklekao sam, barem sa strane - rekao je Nole.

Na kraju je bio zadovoljan učinjenim i poručio je da Jelena ima veštinu i zanat u rukama.

- Završila sam, ovo su rezultati mukotrpnog satnog, trosatnog rada - dodala je Jelena posle šišanja, a onda su oboje citirali čuvenog italijanskog novinara Ubalda Skanagatu rečima "Not to baaaad" (Nije tako loše prim. prev).

Njegovu novu frizuru koju je sredio ubrzo posle razgovora sa Endijem Marijem, Stanom Vavrinkom i Fabiom Fonjinijem i to nije prošlo neprimećeno kod njegovih navijača koji su komentarisali pozitivnu promenu prilikom razgovora sa Šervinom Džafarijehom.

Video: Novak Đoković sa Jelenom najmlađima čitao knjigu o najvećem čoveku u istoriji - Tesli!

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA