Nisu Novak i Rafa: Venus Vilijams otkrila ko joj je najprivlačniji teniser na svetu

Visok, crnokos, naočit i - šampion

  • 0
Kori Gauf Foto: Tanjug/AP

Američka teniserka Venus Vilijams otkrila je koga od tenisera smatra najprivlačnijim, ali nije nijedan od momaka iz sadašnje generacije.

Ona je tokom vikenda odgovarala na različita pitanja putem svog jutjub kanala i jedno od njih se odnosilo na najseksi kolegu gde je Venus izabrala sunarodnika Pita Samprasa.

- Momci iz snova. Reći ću da, kada smo bile mlađe, sestra i ja, mislile smo da je Pit Sampras seksi. A to je recimo neka 1990. godina kada nam je tata rekao "ne moraju da vam se sviđaju nikakvi momci". A mi smo bile u fazonu "ok, tata", pa sam od tada shvatila da ne obraćam pažnju na momke sa ATP tura. Ali i dalji si "hot" - našalila se Venus.

U njenom izboru se nije našao niko iz aktuelne generacije igrača poput Novaka Đokovića, Rafaela Nadala, Rodžera Federera ili nekog od mlađih tenisera.

I ona i Sampras će ući u istoriju tenisa kao višestruki osvajači Grend slem titula, a njena sestra Serena verovatno i kao najbolja u istoriji ženske konkurencije kada završi karijeru.

Video: Novak Đoković ironičan zbog stava o vakcini: Sad sam kontroverzna ličnost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA