Hrvat objasnio zašto nikada nije pobedio Đokovića, a jeste Federera i Nadala

Ćorić je po dva puta "tukao" Španca i Švajcarca, dok protiv Novaka ima tri poraza

  • 1
Spain Tennis Davis Cup Foto: Tanjug/AP

Možda Borna Ćorić trenutno nema karijeru kakvu su mnogi zamišljali da će imati, ali svakako je jedan od onih tenisera koji može da se pohvali da je tokom iste pobedio Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Ali ne i Novaka Đokovića, protiv kog ima tri poraza - dok je u intervjuu za "Tenis Magazin" pokušao da objasni zašto je to tako.

- Sva trojica su neverovatni igrači i uradili su mnogo za tenis. I dalje rade. Možda ga nikad nisam pobedio zato što Đoković i ja imamo sličan stil igre. Kad god se suočimo jedan sa drugim, on sve uradi malo bolje. Možda je to razlog zašto ga još uvek nisam savladao - rekao je Ćorić i dodao:

- Dve pobede protiv Rodžera Federera u Haleu i Šangaju su bila dva posebna momenta, ali najbolji od svih je osvajanje Dejvis kupa, bez sumnje. To mi je bio san još od detinjstva. Nikada nisam mogao da pretpostavim da će se to dogoditi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alen

    3. maj 2020 | 13:05

    Stvar je u tome što Novak uvek uradi nešto malo bolje od drugih, zato je najbolji. Naravno, ne želim da umanjim značaj Nadala i Federera, ali psihu koju Novak poseduje oni nemaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA