Beker o Novaku, Nadalu i Rodžeru: Mislite da oni zovu jedan drugog i kažu "Ćao, hoćemo li na večeru"

Nemac pričao o teniskim temama u intervjuu za CNN

  • 0
boris beker Foto: MN Press

Čuveni nemački teniser Boris Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića, izjavio je da je prekid sezone zbog korona virusa najviše štete doneo srpskom asu i svetskom broju 1.

Beker je tokom razgovora za Si-En-En (CNN) istakao i da je Novak duboko razočaran što ne može da igra.

- Možda jedino Federer donekle i uživa u ovome jer nijedan njegov rekord ne može da bude oboren, a Novak je verovatno najviše uznemiren od trojice najboljih. Đoković nije izgubio meč u 2020, prvo je Srbiji doneo titulu na ATP kupu, onda je postao šampion u Australiji, pa u Dubaiju. On to nikada ne bi rekao javno, ali mislim da je duboko u sebi razočaran što ne može da igra - rekao je Beker i dodao:

- Očekivao sam da će Rafael Nadal uspeti da osvoji 13. Rolan Garos, čime će se izjednačiti sa Federerom po broju titula na slemovima sa 20. Što se tiče novih titula na slemovima za Federera, mislim da on ima šansu da osvoji samo na travi.

O odnosu između Đokovića, Nadala i Federera, Beker je rekao:

- Mislite da oni zovu jedan drugog u Londonu, Parizu i Njujorku i kažu, "Ćao druže, hoćemo na večeru?". Sumnjam. Gledajte to iz ugla Formule 1. Zamislite da Luis Hamilton večera sa Sebastijanom Fetelom. Pogledajte fudbal! Zamislite da je kapiten Liverpula na odmoru sa kapitenom Mančester junajteda. To bi bilo neizvodljivo. Postoji poštovanje, postoji i divljenje, ne mislim da loše pričaju jedan o drugom javno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA