≫ 

Federer je i ljubavne savete dobijao od trenera: Pitao nas je da li je pametno da se viđa sa Mirkom

Švajcarac je pre 20 godina doneo odluku koja je uticala na njegov život

  • 4
Rodžer Federer, Mirka Federer Foto: AP/Tanjug

Lubavna priča Rodžera Federera i njegove supruge Miroslave Vavrinec, sada Mirke Federer, ispričana je dosad nebrojeno puta, par je od 2000. godine zajedno, a baš iz tog vremena datira i jedan detalj za koji zna samo uži krug njihovih prijatelja.

Rodžer, tada još golobradi 19-godišnjak, zaljubio se u Mirku tokom olimpijskih igara u Sidneju, ali ga je kopkalo to što nije bio siguran da li da uozbilji taj odnos, pa je za savet pitao ljude od poverenja.

- Pitao nas je da li da krene da se viđa sa Mirkom - otkrio je Federerov nekadašnji trener Sven Groenveld za portal "tennisnet", prenosi Blick.

Dobio je odgovor koji bi dobila i većina mladića njegovog uzrasta od bilo kog starijeg i iskusnijeg.

- Rekli smo mu da smo protiv toga jer je bio mlad i trebalo je da uživa u svojoj slobodi. Gledano iz sadašnjeg ugla, ipak je napravio pravu odluku, naravno. Povrh svega, Rodžer je uz Mirku naučio da kontroliše svoje emocije - dodao je Groenveld koji je uz Federera bio od 200. do 2003. godine.

Video: Zanimljiv program uživo: Najpoznatiji teniseri sveta u razgovoru na Instagramu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA