≫ 

Oglasio se klub iz Marbelje zbog kog su Španci napali Đokovića: Nole, izvini, nismo razumeli propise

Puente Romano kaže da će Srbin moći da trenira na njihovim terenima tek od 11. maja

  • 6
Novak Djokovic Novak dok napušta teren u Malagi; Foto: Profimedia

Teniski klub Puente Romano iz Malage objavio je saopštenje u kome navodi da je u znak dobre volje dozvolio Novaku Đokoviću da trenira u ponedeljak na njegovim terenima.

Taj potez uzburkao je duhove u Španiji, ali iz Marbelje poručuju da nisu dobro proučili propise. Nakon što su obavešteni da zabrana grupnih treninga na otvorenom ostaje do 11. maja iz tog kluba su poručili da najbolji teniser sveta neće do tog datuma trenirati na njihovom terenu.

- Gospodin Đoković, najbolji treniser sveta, nas je zamolio da trenira na našim terenima u Marbelji, gde se obično i priprema dok boravi u ovom delu Španije. Shvatajući da od 4. maja profesionalni sportisti u Španiji mogu da treniraju, dali smo mu dozvolu da koristi naše terene - navodi se u saopštenju kluba.

Međutim, posle konsultacija sa Teniskim savezom Španije klubu je objašenjeno da je neophodno da do 11. maja obustavi sve teniske aktivnosti što uključuje i zabranu Đokoviću da trenira.

- Ova uputstva smo preneli gospodinu Đokoviću i sve strane su se složile da najbolji teniser sveta nastavi sa teninzima na našim terenima od 11. maja. Žao nam je što je naša interpretacija pravila bila pogrešna i što je tako izazvala nelagodnost gospodinu Đokoviću - navodi se na kraju saopštenja.

Video: Đoković ponovo na terenu: Ovako je izgledao njegov prvi trening posle karantina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    5. maj 2020 | 19:02

    Ovo oni racunaju u grupni sport???

  • Nemanja

    5. maj 2020 | 18:24

    Za Cc: Pa što njega da osude , kad nije kriv on, nego klub, koji je pogrešno protumačio saopštenje vlade i dao mu pogrešnu informaciju ?? .. Jel čitaš ti uopšte ili samo pišeš komentare kako ti se ćefne !! ..

  • Oki

    5. maj 2020 | 18:47

    Nole batali drustvene mreze mogo si lepo da treniras.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA