≫ 

Britanci žestoko kritikovali Đokovića: Razgovara sa pseudonaučnicima koji reklamiraju smeće

Nije izazvao oduševljenje Đoković pojedinim sagovornicima

  • 24
Novak Đoković Žarko Ilić meditiraju u prirodi

Foto: Instagram.com/zarko.ilic

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković kritikovan je u tekstu objavljenom u britanskom "Telegrafu" zbog načina na koji bira goste u svom Instagram lajvu tokom pandemije korona virusa i tema kojima se bavi.

Giri Nejtan u autorskom tekstu za "Telegraf", između ostalog, optužuje Ðokovića da se sa svojim gostima na Instagramu bavi "pseudonaučnim" temama.

U prvom delu teksta on je Ðokovića pohvalio zbog gostiju koje je u početku dovodio u svoj lajv, kao i zbog plasiranja ideje o pomoći nižeplasiranim igračima.

Nejtu je, međutim, zasmetalo Ðokovićevo protivljenje vakcinaciji, ali i to što je u jednom od svojih lajvova ugostio iranskog nutricionistu Šervina Džafarijeha.

Sa Džafarijehom je, kako tvrdi autor teksta u "Telegrafu", promovisao pseudonauku i reklamirao proizvode Iranca, za koje britanski novinar kaže da su "smeće".

Najveća šteta koju Ðoković nanosi je, kako dalje tvrdi Britanac, to što takve stvari javno objavljuje kao jedan od najpoznatijih sportista sveta, a pogotovo kao jedan od najbogatijih i najuticajnijih Srba.

Prethodno, došlo je i do velike rasprave poznatog teniskog novinara Bena Rotenberga i Džafarijeha.

Video: Šta je Dijana Đoković izgovarala u čuvenom meču na Vimbldonu dok je ljubila krst kad je Federer imao dve meč lopte

(Telegraf.rs, Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DRAGAN

    10. maj 2020 | 09:56

    Pasic je govorio " UCITE I UNUKE DA MRZE ENGLEZE" ..... Nole je Nole ...... Cista zavist i ljubomora ustirkanih britanaca.

  • Раднаскела

    10. maj 2020 | 10:33

    Шта ти је демократија по западњачком рецепту_ако се слажеш са њима, све је ок, ти си паметан, образован итд. Ако имаш другачије мишљење, онда си нецивилизован, псеудо, диктатор...

  • Aca

    10. maj 2020 | 10:02

    Pa Englezi kad su oni voleli nekog srbina nikad!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA