≫ 

Tresla se kad ga je videla: Federer šokirao medicinsku sestru gestom i raspametio je porukom

Nije joj bilo ni na kraj pameti, a tu je bio i Ilaj Mening

  • 0
Foto: Printscreen Twitter

Švajcarski teniser Rodžer Federer iznenadio je jednu medicinsku sestru kojoj je "upao" u lajv dok je govorila za ESPN.

Kristijana Kalderon iz Njujorka nalazi se već nedeljama na udaru novog korona virusa u jednom od najvećih svetskih žarišta ove infekcije.

Ona je na "Dan majki" govorila o svojoj ulozi u borbi protiv pandemije ali nije ni sanjala kakav je šok čeka sve dok se osvajač 20 Grend slem titula priključio razgovoru.

U trenutku kada se to desilo Kristijana je objašnjavala kako joj je njena takmičarska priroda pomogla da se stabilizuje u najtežim danima pandemije kako bi pacijenti izlazili iz bolnice zdravi.

- Ne želim da izgubim, a u ovom slučaju je pobeda kad otpustite pacijenta sa intenzivne nege. To je pobeda. Ili kada izvadite cevčicu iz respiratora. To je pobeda. I zato što hoću da pobedim, slavim svaku pozitivnu promenu koju zovem pobedom - istakla je Kristijana. Sekund kasnije ostala je u potpunom šoku.

- O Bože, tresem se - dodala je, a onda joj je Švajcarac uputio dirljivu poruku.

- Ljudi misle da smo mi sportisti superheroji, ali mi mislimo isto o nekom kao što si ti Kristijana. Ti si heroj jer zaista spasavaš živote, stvarno praviš razliku - poručio je Federer.

Video: Đoković ponovo na terenu: Ovako je izgledao njegov prvi trening posle karantina

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA