≫ 

Rodik o izjavi Dijane Đoković o Federeru: Ovo je 3. alarmantna stvar iz ove porodice za kratko vreme

Nova reakcija na izjavu iz porodice Đoković

  • 5
Endi Rodik, Novak Đoković Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Endi Rodik reagovao je na izjavu Dijane Đoković, koja je Rodžera Federera okarakterisala kao arogantnog sportistu.

U serijalu Arenasport "Majke šampiona", Dijana je opisala kako joj je bilo kada je pratila poslednje finale Vimbldona, koji je Novak osvojio posle istorijske partije, jedne od najboljih otkad se ovaj turnir igra.

- Mnogo mečeva sam odlgedala, ali mi je Vimbldon ove godine bio najteži. U grotlu gde svi navijaju za Federera, šačica nas je navijala za Novaka. Nije zgodno da kažem da li me nervira Federer ili neko drugi, ali me nervira zbog toga što je pomalo arogantan. U momentu kada je Federer imao dve meč lopte, uhvatila sam se za moj krst sa reke Don, što je moja amajlija koju stalno nosim i koja me spašava u teškim trenucima. Tada sam rekla sebi Nole možešt ti to, dva puta si to uradio, možeš i treći i uradio je. Spasio ga je sam Bog - govorila je Dijana, što je izazvalo reakcije.

Rodik, koji se penzionisao 2012. godine, a poznato je da je blizak Federeru, nije mogao ovo da ignoriše.

- Za mene, postoji samo jedna reakcija na ovo - nepotrebno. Ovo ne bi bila jedna od mojih prvih 6.000 reči kojima bih opisao Rodžera - rekao je Rodik, usput se osvrnuvši i na razgovore Novaka Đokovića i Šervina Džafarijeha. 

- Ali Dijanina izjava je samo druga ili treća alarmantna stvar koja je izašla iz njihovog okruženja u poslednjih nekoliko nedelja. Ako se ne slažete sa nekim lično oko nečega, i dalje možete biti prijatelji i uživati da se vidite. To ne bi trebalo da diktira vaše mišljenje o onome što je ostvareno n terenu.  Šta mislim o svetskim problemima i tome što je neko ostvario na terenu su dve potpuno različite stvari - naveo je Rodik.

- Novak je bio neverovatan i on stvarno ima veliku šansu da bude najveći svih vremena, a to nema veze sa time da li se ja ne slažem sa njim po nekom pitanju.

Video: Šta je izgovarala u čuvenom meču na Vimbldonu dok je ljubila krst kad je Federer imao dve meč lopte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pali

    14. maj 2020 | 10:49

    Rodik penzioneru aj puca te kompleks nole je za tebe bog

  • пера

    14. maj 2020 | 10:32

    Истина, Федерер је најарогантнији тенисер који после пораза ретко пружа руку и честита противнику...дуго времена му је требало да се извежба да то ради без гримасе на лицу и опет није у потпуности савладао показивање поштовања тенисеру са друге стране мреже...велики играч, легенда белог спорта свих времена али то не значи да је величина као личност и ту је велика, огромна разлика између њега и Нолета и јасно је да га не подноси због тога.

  • Žika

    14. maj 2020 | 10:48

    Ne ajem što vaške kašljaju. U prevodu boli mene za Rodikovo cmizdrenje. Oni će, od muke jedan po jedan na lečenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA