≫ 

Nole mi kuka da mu je duvao vetar: Karlović otkrio kako proziva Đokovića zbog međusobnih duela

Karlovć opisao dijaloge sa Đokovićem, koga "pecka" za pojedine mečeve

  • 0
Novak Đoković Foto: Instagram.com

Hrvatski teniser Ivo Karlović, 41-godišnji veteran, dao je zanimljiv intervju za Večernji list, u kom je šaljivo prozvao svog prijatelja Novaka Đokovića.

Karlović je trenutno u svojoj rezidenciji u Majamiju, tu je i proveo veći deo pauze, a opisao je i zašto je rekao da je neverovatno lenja osoba.

– Ma, to je bila šala. No, kako se ono kaže, u svakoj šali je pola istine. Ponekad mi se ne da trenirati i obavljati druge poslove jer ne znam kada će se stvari vratiti u normalu. Kakva je onda razlika hoću li to obaviti danas ili za pet dana?

On je opisao i zašto kondiciono izgleda vrhunski.

- Nema tu neke tajne. A ni genetike, na šta mnogi ciljaju. Stvar je u načinu ishrane i napornom radu. Lako je edukovati se o tome, ali teško je držati se tih pravila svakodnevno. Za to je potrebna disciplina. Zdravo i fit telo jedno je od retkih stvari u životu koje se ne mogu kupiti ni dobiti na prevaru.

Zaokružio je Karlović jubilej od 20 godina rada, što samo po sebi vidi kao veliki podvig.

- Pa, eto, već je i to što sam proveo 20 godina u profesionalnom tenisu veliki uspeh. Naravno, bilo je puno uspona i padova, ali ta konstanta je nešto čime se izuzetno ponosim. Istakao bih još i pobede nad prvim igračima sveta Lejtonom Hjuitom, Rodžerom Federerom i Novakom Đokovićem.

Karlović ima i pozitivan učinak protiv Đokovića. zvanično 2-1, a na ovu opasku novinara, Ivo je odgovorio u svom stilu, šaljivo.

- Zapravo je 3:1. Pobedio sam ga i u kvalifikacijama turnira u Madridu 2005. godine, samo što ATP to ne beleži. Nije da ga zadirkujem, ali spomenem mu taj podatak s vremena na vreme. Na to on počne da iznosi smešne izgovore, poput “duvao je vetar” ili “to je bilo 1847.”. Ne znam zašto je baš tu godinu izabrao.

Video: Kakav tata, takav sin: Stefan Đoković forhendovao lopticu preko ograde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA