≫ 

Đoković stigao u Srbiju i odmah odradio trening

Najbolji teniser sveta se vratio u domovinu i rodni grad

  • 4
Novak đoković

Foto: Telegraf/Promo

Nakon što je više od dva meseca proveo u Marbelji, Novak Đoković je u subotu preko dana stigao u Beograd.

Kada je bilo jasno da se mastersi u Indijan Velsu i Majamiju neće igrati zbog pandemije korona virusa, Đoković je sa porodicom otišao u Španiju gde je bio u izolaciji u Marbelji u kući svog brata.

Pravo sa aerodroma otišao je na trening na svoje terene na Dorćolu.

Novak se u Marbelji pripremao za dolazeća iskušenja i nastavak teniske sezone, sa čim će nastaviti u Beogradu gde će i imati prve mečeve nakon što je sve stalo u martu.

Video: Ispovest Srđana Đokovića: Novak iskakao iz kreveta od NATO bombi, tokom finala AO sam vozio po gradu

Upravo će se u njegovoj organizaciji 13. i 14. juna igrati "Adria Tour" u Beogradu koji je prvi grad gde će se igrati teniski mečevi, nakon čega će isto biti učinjeno i u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Video: Gospodske reči Novaka na prozivke Kirjosa

U organizaciji srpskog tenisera, "Adria Tour" biće održan u gradovima širom Balkana, a prvi turnir kreće iz Beograda, na terenima TC Novak (13/14. jun), da bi se potom preselio u Zadar (20/21. jun), zatim u Crnu Goru (27/28. jun) i u Banja Luku (3/4. jul).

Kako se navodi, uz to, planiran je i odlazak u Sarajevo, u nedelju, 5. jula gde će Ðoković i Damir Džumhur da odigraju egzibicioni meč.

Pored Đokovića, koji će igrati sve turnire, najveća zvezda ove sportske manifestacije biće 26-godišnji Austrijanac Dominik Tim, treći teniser planete, trostruki grend slem finalista, osvajač 16 ATP pehara, uključujući i jedan iz masters 1000 serije u Indijan Velsu.

Učešće na "Adria Tour" je potvrdio i Bugarin Grigor Dimitrov, teniser kome je treća pozicija na rang listi bila najbolji plasman, a trenutno je 19. igrač na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • abc

    23. maj 2020 | 22:56

    Decko bog! Obozavam ga, divim mu se!!

  • aaaaaa

    23. maj 2020 | 23:40

    A moj Nole što ćeš odje vidiši da je ovo sve poludjelo, ja da imam para nikad ali nikad iz marbelje nebi izaša eto tako najiskrenije!!! Malo tenerifi malo monte karlo uvatiš dva kruga kolima tamo dje te svi slikaju aaaaa što ćeš više od života.

  • Goran

    24. maj 2020 | 09:46

    Nole odmaraj, treniraj i pripremaj se za grend slemove ! Tako si blizu da ispises tenisku istoriju! Nemoj trositi snagu i rizikovati da se povredis na tim glupostima! Ostavi te nebitne stvari za penzije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA