≫ 

Neka me kritikuju kao Đokovića, ali nisam za vakcinisanje: Ruski teniser podržava stavove Srbina

Istomin ima jasan stav po pitanju ove važne teme

  • 0
denis istomin Foto: youtube/Australian Open TV

Ruski teniser Denis Istomin deli stav sa Novakom Đokovićem po pitanju zaštite od korona virusa vakcinisanjem. Ni Rus nije pobornik ideje koja se polako nameće kao uslov da najbolji svetski teniseri nastave takmičenje.

Istomin, 153. teniser sveta, podržava Đokovića koji je zbog skepse prema vakcinaciji na udaru svetskih medija.

- Ma neka i mene optuže. Slažem se sa Novakom. Ne može postojati obavezno vakcinisanje, svako mora imati izbor da li želi to ili ne -  kaže Rus, prenose strani mediji.

Istomin je po još jednoj važnoj temi saglasan sa našim šampionom, podržao je Đokovićev plan za pomoć teniserima ispod 100. mesta, jer veruje da se profesionalni tenis neće igrati do kraja godine.

- To je sjajna ideja (Đokovićeva inicijativa za pokretanje fonda). Teška su vremena za sve igrače, posebno za one slabije plasirane koji nemaju šansu da igraju na Grand Slamovima i ATP turnirima. Sigurno mnogi od njih razmišljaju da prekinu karijeru. Nadam se da će im novac od tog fonda pomoći da zadrže motivaciju - zaključio je Istomin koji je jedanu od najvećih pobeda u karijeri, ako ne i najveću, upisao upravo protiv naše tensiera u drugoj rundi Australijen Opena 2017. godine.

Video: Đoković: Nisam za vakcinaciju protiv korona virusa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA