"Novače, lako je tebi kada si zaradio 150 miliona"

Američka teniserka kritikovala prvog igrača sveta

  • 6
Novak Đoković Novak Đoković; Foto: Srđan Stevanović

Američka teniserka Danijela Kolins kritikovala je na svom zvaničnom Instagram profilu prvog igrača sveta Novaka Đokovića.

Ona je osudila Noletov komentar povodom održavanja US Opena, nakon što je Srbin izjavio da je teško održati Grend slem jer su pravila veoma rigorozna.

- Novače, ovo je veoma kontradiktorno u odnosu na vaš prethodni komentar kako bi teniseri koji su u top 100 trebalo da doniraju novac onim slabije plasiranim. Niko nije zaradio nikakav novac od februara. Sada imamo sjajnu šansu na US Openu, čiji čelni ljudi žele da se turnir održi sa nekim striktnim bezbednosnim predostrožnostima kako bismo se svi osećali bezbedno - napisala je Kolins na Instagramu.

- Ovo je ogromna šansa za igrače da krenu da zarađuju novac, a sada imamo tenisere iz vrha koji govore kako je dovođenje jednog člana stručnog štaba sa sobom teško jer neće biti u mogućnosti da dovedu kompletnu pratnju. Ako je tako bezbedno i ako USTA, WTA i ATP urade sve kako bi zaštitili zdravlje tenisera, onda mislim da bi trebalo da ih podržimo. Lako je nekome ko je zaradio skoro 150 miliona dolara od turnira u karijeri da kaže drugima šta da rade sa svojim novcem, a onda odbije da igra US open.

Kolinsova, koja je 51. teniserka sveta, kaže da bi najbolji teniser sveta trebalo da podrži plan US Opena.

 - Većina tenisera, među kojima sam i ja, ne putuje na turnire sa velikom pratnjom i nama je potrebno da turniri počnu da se igraju. Bilo bi lepo kada bi najbolji teniser sveta podržao ovu priliku, a ne da je kvari - zaključila je Kolinsova.

Video: Ekskluzivni snimak malog Novaka sa prvim reketom: Ta ljubav se ne može prepričati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • србин

    10. jun 2020 | 18:24

    Сигурно му је лако било док си ти шетала са татом и мамом по парку и играла тенис а на нас су тада падале бомбе из твоје назови лепе Америке!Сигурно је му било лако на бетону док си ти као мала играла под врхунским условимаВолео бих да сам неко и нешто па да ти кажем у лице као и свима који блатите овог момка!Дечко је јео хлеба и џема са родитељима а ти си јела у Меку вероватно тадаИ попео се на врх где ти никад нећеш битиИ сад ти причаш нешто о милионима Удру главом од зид кад не знаш рекетом Ћуре

  • DARKO 100%

    10. jun 2020 | 18:50

    Kad budes broj jedan,i osvojis onoliko turnira ko Nole onda se javi

  • On

    10. jun 2020 | 18:31

    Uvek su navijali za njega na US Openu, pa treba lepo da priča o njima, jel ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA