≫ 

Tim se testirao na korona virus odmah posle odlaska iz Beograda

Osvajač Adria Tour-a obavio testiranje nakon što je otišao iz Srbije

  • 3

Novak Đoković je sa velikim uspehom organizovao prvi Adria Tour u Beogradu, u kojem su zaigrale i zvezde svetskog tenisa poput Dominika Tima, Aleksandera Zvereva i Grigora Dimitrova, a posle turnira viđena je i velika proslava u beogradskom kabereu.

Novak, Tim, Zverev, Dimitrov i ostali teniseri, završili su goli na bini uz lud provod, dok je nemački teniseri imao i kiblu na glavi.

Austrijski mediji pišu da se Dominik Tim testirao na korona virus odmah nakon žurke u Beogradu prilikom odlaska za Beč i da je test bio negatvan. Tim je napustio prestonicu Srbije pun utisaka, jer ne samo da je osvojio turnir, već je i bio u prilici da obiđe kafane u Skadarliji s Novakom, kao i da vidi kako izgleda noćni život Beograda.

- Bili su vrhunski teniseri i igrali smo jedni protiv drugih u pred punim stadionom. Bio sam po prvi put u Srbiji i bilo je neverovatno. Bio je to perfektan vikend. Proveli smo divno vreme ovde i bilo je zbog dobre svrhe. Nije moglo da bude bolje - rekao je Tim.

Pogledajte i fotografije ludog provoda Novaka i ostalih tenisera u Beogradu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beckijka

    16. jun 2020 | 16:45

    Pa mora se testirati inace ili sedi karantin 14 dana u becu ili ne moze uci.ili test ili karantin.

  • laki

    16. jun 2020 | 14:59

    To ce mu pomoci narocito sto se testirao odmah po odlasku iz Bg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA