≫ 

Hrvati o Ðokoviću: Najbolji teniser u istoriji i naš prijatelj

Mediji u komšiluku oduševljeni privilegijom da gledaju vodećeg igrača sveta

  • 6
Novak Đoković, Adria Tour Zadar, koncert Foto: Mario Ćužić / HTS

Hrvatski portal "24sata.hr" pohvalio je srpskog tenisera Novaka Ðokovića, koji je ovog vikenda u Zadru organizovao regionalni i humanitarni turnir Adria Tour.

- Hrvatska ovog vikenda na svom tlu uživo gleda najboljeg tenisera svih vremena, harizmatičnog sportistu i prijatelja naše zemlje - srpskog teniskog virtuoza Novaka Ðokovića, koji će igrati u finalu Adria Toura u Zadru - piše portal "24sata.hr".

Dalje u tekstu podseća se na Novakovo poznanstvo sa Biserkom Petrović, majkom legendarnog Dražena Petrovića, koja je došla u Zadar, kako se navodi "sa svetim dresom, "trojkom" koju je u Nju Džersi Netsima nosio njen sin".

Portal ističe i da je za Ðokovićevu povezanost sa Hrvastskom zaslužno i to što je njegova majka Dijana Hrvatica iz Vinkovaca, kao i da je Nikola Pilić 13-godišnjeg Novaka trenirao u svojoj akademiji u Nemačkoj.

Regionalni Adria Tour startovao je u Beogradu, a ovog vikenda održava se u Hrvatskoj.

Video: Novak Đoković pevao na nastupu Džibonija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alal vera alal vera

    21. jun 2020 | 17:40

    po broju osvojenih grand slam titula i pobedjenih turnira jos nole je jos uvek iza rodzera i nadala

  • Ирония

    21. jun 2020 | 16:53

    Svaka cast za hrvatsku diplomatiju, koja zna za razliku od Milogorije(Черногорие(Crne Gore) ili ti Montenegro)) da odvoji sport od politike👏

  • DARKO 100%

    21. jun 2020 | 17:48

    Da vas nema Hrvata svet nebi postojao,😕ja bi to okrenuo ovako istinski da nema nas Srba vas zivot bi izgubio svaki smisao vaseg postojanja,jer nemoze proci dan mesec godina a da nas nesmestite u neki kontekst vaseg zivota bio on politicki,ili na nivou obicnog coveka,jel tako ,tako je☺

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA