≫ 

Divne reči upućene Đokoviću od direktora turnira koji je Novak pet puta osvajao

Stigla podrška za Srbina iz Dubaija

  • 0
Novak Đoković, ATP Dubai

Printskrin: Youtube/Tennis TV

Salah Tahlak, direktor ATP turnira u Dubaiju, poželeo je Novaku Đokoviću i ostalim igračima koji su pozitivni na koronu brz oporavak!

Kao što je poznato, pored Đokovića koronu su dobili Grigor Dimitrov, Viktor Troicki i Borna Ćorić - i to tokom Adria Tura (mada se za Bugarina sumnja da je došao zaražen), a zanimljivo je da je upravo Dubai bio poslednji Novakov turnir pre Beograda i Zadra.

Nole je 29. februara osvojio svoju petu titulu, pobedom protiv Stefanosa Cicipasa u finalu, pre nego što su ATP i WTA "zamrzli" sezonu.

- Novak je pravi šampion, i na terenu i van njega. Siguran sam da su molitve i dobre želje svih ljudi iz UEA koji vole tenis uz njega i njegovu suprugu. Iako smo zabrinuti, sigurni smo da će i Đoković i ostali igrači proći ovu prepretku kao što su to navikli da rade u svom životu - rekao je Tahlak za "Gulf Njuz" i dodao:

- Novak u UEA ima previše obožavalaca i svi su svesni njegovog načina života bez glutena koji mu je pomogao da toliko postigne. Siguran sam da će i sada znati šta je potrebno da uradi.

Naredni turnir u Dubaiju igraće se od 14. do 27. februara 2021. godine, a Tahlak je imao poruku za Srbina.

- Bili smo na vezi i ubeđen sam da će se on sledeće godine vratiti da brani svoju krunu. Za sada možemo samo da budemo uz njega svojim molitvama.

Podsetimo, Đoković je Dubai, koji je sa 250 prerastao na 500, osvajao još 2009, 2010, 2011. i 2013. godine.

Video: Nole se javio iz Zadra i čestitao fudbalerima Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA