≫ 

Pomirljivi tonovi seksi Lole uz Šopena: Nema virus, imala je samo reči hvale za Adria Tur

Javila se Astanova posle odlaska u izolaciju, ima dobre vesti nakon učešća na Adria Turu

  • 4

Bilo je brige i za Lolu Astanovu posle otkaza "Adria Tura", i ona je bila u riziku da bude zaražena korona virusom, pa se povukla u samoizolaciju, odakle je poslala lepe vesti: negativna je na virus COVID-19.

U svom stilu, uz milozvučne tonove klavira (Šopen) i seksi izdanju, poslala je pomirljivu poruku za sve koji prebacuju odgovornost jedni na druge psoel neslavnog završetka beogradskog turnira, za koji ima samo najlepše reči.

Evo šta kaže Lola.

- Hej, insta fanovi moji! Uzela sam nekoliko dana pauze da odmorim kod kuće. Hvala što brinete za mene, i da kažem još jednom da nemam korona virus i da sam dobro! - rekla je, pa se osvrnula na sam turnir:

- Adria tur je bio humanitarni događaj organizovan iz najlepših pobuda i sproveden u skladu sa svim merama. Tužna istina je da je virus i dalje prisutan, tako će i biti u doglednoj budućnosti i tu nema ničije greške. Mnoga dešavanja tek predstoje svuda po svetu i svaka nose određen rizik, ali osim ukoliko svi do kraja života ne ostanemo kod kuće, ovo nam je nova realnost sa kojom ćemo morati da se nosimo. Mislim da bi ljudi trebalo manje da obraćaju pažnju na to ko je kriv,a više da pomažu i podržavaju jedni druge. U ovome smo svi zajedno i moramo naći način da guramo napred. Pazite sebe i svoje voljene.

Video: Ovako su Lola i Nole dominirali na Adria Tour-u

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Role

    26. jun 2020 | 19:38

    Kad je vidim slusao bi onaj klavir do kraja zivota .😛😛😛

  • Nusknvp

    26. jun 2020 | 22:39

    Sa ovom u karantenu za godinu dana, a ne samo dve nedelje :) Virus ? Koga briga...

  • Opet ova

    26. jun 2020 | 20:24

    Sto samo zna da svira kad je gola ili polu gola.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA