≫ 

Ivanišević se izlečio od korona virusa: "Konačno slobodan, kao da sam dobio u petom setu!"

Napušta Zadar posle skoro mesec dana

  • 1
ivanis.jpg Foto: Instagram / goranivanisevicofficial

Ivanišević je bio jedan od nekolicine zaraženih nakon što je Bugarin Grigor Dimitrov pred finale Adria Tour turnira u Zadru objavio da je inficiran i da ima COVID-19.

Pre dvadesetak dana se testirao i Novak Đoković, bio pozitivan, ali i njegov trener koji je imao ulogu direktora zadarskog turnira u okviru jadranske turneje, uprkos tome što je Ivanišević prethodno u nekoliko navrata testiran kao negativan.

 
 
 
View this post on Instagram
FREE AT LAST After two negative and two positive tests, I've finally tested negative again and am free to leave Zadar after one month. Feels like I won it in five... Huge thanks to all the doctors and everyone who made my quarantine in Zadar nice and pleasant. Wish everyone who tested positive a speedy recovery! POBJEDA U PET SETOVA Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvijek bio nezgodan u petom setu... Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri tjedna izolacije. Veliko hvala @falkensteiner_hotels i osoblju koje mi je kuhalo i nosilo hranu, posebno @komlenicljubica Veliko hvala i doktorima na brizi, a posebno hvala i jednom ludom Šibenčaninu, prepoznat će se sam! Zadre, hvala ti što si mi mjesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim ljepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro 😂 Čuvajte se, ljudi, a svim zaraženima što brži oporavak! 🙏🏻A post shared by Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial) on

Osim Novaka i Gorana, uz Dimitrova su bili zaraženi i Kristijan Groh i Marko Paniki, treneri Dimitrova i Đokovića, ali i Novakova supruga Jelena.

- NAPOKON SLOBODAN! Posle dva negativna i dva pozitivna testa, konačno sam opet testiran kao negativan i slobodan sam da napustim Zadar posle jednog meseca. Osećam se kao da sam pobedio u pet setova - napisao je Ivanišević na engleskom i zahvalio se lekarima koji su ga lečili.

Potom je poručio da je baš u spomenutom petom setu uvek bio "nezgodan".

- Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvek bio nezgodan u petom setu... Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri nedelje izolacije. Veliko hvala hotelu i osoblju koje mi je kuvalo i nosilo hranu, posebno Ljubici Komlenić.

1159187916 Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

- Veliko hvala i doktorima na brizi, a posebno hvala i jednom ludom Šibenčaninu, prepoznaće se sam! Zadre, hvala ti što si mi mesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim lepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro. Čuvajte se, ljudi, a svim zaraženima što brži oporavak - poručio je Ivanišević.

Da podsetimo, Đoković se nije odmah testirao po završetku finala, već je prvo stigao u Beograd pa je preglede i testove obavio u našoj prestonici.

Video: Ivanišević: Pre tri dana sam se testirao, test je negativan, a bio sam u kontaktu sa Grigorom

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan karaburna

    13. jul 2020 | 17:26

    Sta vredi kad strucnjaci govore da opet mozemo da se zarazimo posle mesec dva tako nema opustanja i pazite se a ne kao prvi put letenje i zarazili ste preko 100 ljudi ti i Nole!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA