≫ 

"Ovako nešto nisam nikad doživeo": Đoković oduševljen bosanskim piramidama i arheološkim parkom

Srpski teniser je posetio u životu mnogo mesta koja imaju energetska čvorišta, ali ovo je nešto nesvakidašnje

  • 0
Novak Đoković i Semir Osmanagić

Priontskrin: Youtube/BosnianpyramidsTV

U trodnevnoj poseti bosanskim piramidama u Visokom i dr. Semiru Osmanagiću boravio je najbolji teniser sveta i najznačajniji ambasador Srbije i Balkana svih vremena Novak Đoković.

Imao je dovoljno vremena da obiđe većinu lokacija kojima upravlja Fondacija 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca': piramide Sunca i Meseca, podzemne tunele Ravne, preliepi park 'Ravne 2', Aero banju i Lekovitu šumu, Zelenu kristalnu piramidu...

Utisci su 'neverovatni'. Bosanska dolina piramida je upravo dobila  svog najznačajnijeg promotera u svetu.

- Imam toliko utisaka da je teško da ih sve sažmem u kratkom roku i u dva minuta.  Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovde. Ima nekoliko mesta na zemlji koja sam posetio i na kome se osećam ispunjeno. Ovo je jedinstveno iskustvo za mene.

- Ja jesam u tom, tako da kažem alternativnom svetu, iako je  to orginalni svet i bio sam na raznim mestima, koja su smatrana za energetska čvorišta, ali ovako nešto nisam još doživeo. Možda samo nešto približno na Rtnju u Srbiji.

- Fasciniram san piramidom Sunca, koju možeš da vidiš samo u jednom delu i otkrivena je do sada samo 20%. To tek treba da se otkrije i sigurno će doneti napretku civilizacije - rekao je Đoković.

Video: Srdačan pozdrav Novaka Đokovića i Milorada Dodika: Nema distanciranja u Republici Srpskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA