≫ 

Pogledajte kako izgleda unutrašnjost privatnog aviona kojim putuje Novak Đoković

Retko viđeni kadrovi sa leta najboljeg tenisera sveta privatnom letelicom sa svojim kolegama iz reprezentacije

  • 9
Novak Đoković Foto: Instagram.com/dutzee

Novak Đoković putuje privatnim avionom kada mu je potrebno. Najbolji teniser sveta još nema svoj privatni avion, ali ga iznajmljuje kada mu je potreban za određena putovanja.

Novak je iznajmljivao privatni avion i tokom Adria Tura, pošto je on išao po njegove kolege Dominika Tima i Aleksandera Zvereva, a njime je leteo s porodicom i u Zadar, gde se održavao drugi deo Adrija Tura, koji je kasnije prekinut zbog širenja zaraze korona virusa.

Kako izgleda unutrašnjost privatnog aviona kojim Novak putuje, objavio je njegov kolega iz reprezentacije, Dušan Lajović.

On je na svom Instagramu objavio nekoliko šaljivih "storija, na kojima je su slike Novaka, Troickog i Lajovića tokom jednog od puteva.

Bilo je tu i zanimljivih kadrova, poput Viktorovog improvizovanovog kreveta za spavanje, a sve to možete videti u fotografijama u priloženoj galeriji.

Video: Srđan i Novak treniraju s balvanima na leđima na planini u Bosni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • the end

    21. jul 2020 | 10:54

    Srbine odgovori onoj albanki... kad je gusto nema te?

  • ❤️❤️

    21. jul 2020 | 11:06

    VOLI TE TVOJA SRBIJA ❤️❤️

  • Zarko

    21. jul 2020 | 14:53

    A jok pa sta je trebalo da putuje Gradskim prevozom ili vozom. Pa svaka budala bi kupila privatni avion ko ima 50 miliona evra, a ne kao Nole koji ima 300 miliona evra. Sad svaki fudbaler ima avion, sad je fora kupiti celo ostrvo kao sto je kupio Di Kaprio (nisu skupa ima za 100 miliona sasvim lepa ostrva) Sta su 10 ferarija (samo 2 miliona) ili jedan privatni avion (oko 15 miliona)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA