"Novak nema otvoren put do titule na US openu"

Bivši trener srpskog asa smatra da je situacija delikatna i da ko se pra adaptira ima više šanse

  • 2
Boris Beker, Novak Đoković Foto. MN Press

Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića, kaže da srpski teniser i prvi reket sveta neće imati otvoren put do titule na predstojećem US Openu.

On kaže da to što u Njujorku neće biti Rodžera Federera i Rafaela Nadala neće značiti automatski osvojenu titulu za Novaka.

- Turnir je otvoren, na glend slemu nikad nemate otvoren put. Nole svakako ima veliko iskustvo, ali ovo je nova situacija za sve. Ko se prvi adaptira, biće nagrađen. Ko zna, možda se pojavi i neko novo ime”, smatra Nemac i dodao da Adria tur bio turnir sa dobrim namerama

- Mora da se naglasi da tenis ostaje bezbedan sport jer nemate kontakt između igrača. Ništa ne može da se dogodi. Taj turnir je napravljen iz dobrih namera, Nole je hteo da napravi veliki humanitarni događaj, ali činjenica da je Vlada Srbije dozvolila prisustvo publike bez zaštitnih maski, nije pomoglo.

-Virus je na globalnom nivou trebalo drugačije tretirati, donošene su pogrešne odluke. Ili, mnogi su se nadali da će sve biti u redu. Nažalost, prognoze nisu bile dobre, što se dešava često, tako da smo morali svi biti mnogo oprezniji-  zaključio je Beker.

Video: Novak Đoković napravio žurku na treningu u Americi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cv

    21. avgust 2020 | 08:52

    Nema nadala i federera ko ce drugi da osvoji kad njih nema nece sigurno zverev

  • On

    21. avgust 2020 | 16:26

    Beker kao igrač =10. ; kao trener = 0.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA