≫ 

KREĆE US OPEN – Osvoji BONUS i pogodi ko osvaja trofej

Meridianbet ti poklanja 500 dinara da se kladiš na pobednika US opena

  • 11
Meridian Foto: Milan Drinčić

Da li ste mogli početkom godine da zamislite da će se jedan od najvećih turnira na svetu, US Open, igrti pred praznim tribinama? Na žalost, iz svima dobro poznatog razloga, ove godine će se Otvoreno prvenstvo Amerike igtrati bez prisustva publike.

Predstojeći US open, koji počinje 31. avgusta, biće specifičan po mnogo čemu!

Između ostalog, ovo će biti i prvi grend slem još od 1999. godine na kojem neće učestvovati Rodžer Federer i Rafael Nadal.

U kakvoj su formi igrači? Da li su spremni da igraju mečeve na tri dobijena seta posle pauze od skoro pola godine? Kako će se navići na nove uslove? Sve su ovo pitanja koja inače ne postavljamo pred početak ovako velikog i važnog turnira…

Jedno je sigurno - čeka nas krajnje nepredvidiv US open i ubedljivo najbolje kvote u kladionici Meridian. Iskoristite vaš omiljeni sport da napravite dobru zaradu!

Registrujte se već danas na sajt meridianbet.rs i čeka vas poklon - bonus dobrodošlice od 500 RSD. I to, bez uslova!

Ispratite ovogodišnji US open uz vašu omiljenu kladionicu i navijajte za Novaka Đokovića, koji je favorit broj jedan za osvajanje prestižnog turnira!

Nole je nepobediv od početka sezone, a ukoliko osvoji turnir u Njujorku, bio bi to 18. grend slem u karijeri i disao bi za vrat Švajcarcu i Špancu koji imaju 20, odnosno 19 najvećih trofeja.

Sa druge strane, možda je baš ovaj US open prilika da neko od mlađih tenisera napokon probije led i osvoji grend slem. Tu se pre svih izdvaja Dominik Tim, koji je već igrao u finalima na najvećim turnirima, ali nije imao snage za završni udarac u mečevima protiv Đokovića i Nadala.

Uz njega, tu je Rus Danil Medvedev koji je prošle godine igrao finale baš u Njujorku i posle velike borbe u pet setova bio poražen od Rafe Nadala.

Takođe, jedan od igrača koji već ima kontinuitet dobrih rezultata je Stefanos Cicipas. U karijeri je već upisao pobede protiv članova neprikosnovene “velike trojke”.

Aleksandar Zverev je ove godine napokon igrao polufinale grend slema, u Australiji, pa je možda konačno došao trenutak da ode korak dalje...

Hoće li Novak Đoković nastaviti dominaciju na grend slem turnirima ili će neka mlada zvezda napokon zasijati? Kladite se i vi na jedan od četiri grend slem turnira. Budite deo belog sporta i pokažite koliko poznajete tenis i US open.

Oprobajte se u raznim specijalima i predvidite ko će biti najbolji teniser sveta na kraju godine i odneti slavu među igračima.

Sve što je potrebno jeste da posetite meridianbet.rs, napravite nalog i uživate u fantastičnoj sportskoj ponudi koju vam je spremila kladionica Meridian.

Vreme je za zabavu, ali i zaradu – Meridianbet kuća najvećih bonusa i najboljih kvota.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA