≫ 

Čehinja neprijatno iznenadila: Garsija eliminisala Pliškovu sa US Opena

Pokazala je šta ume

  • 0
US Open Tennis Foto: Tanjug/AP

Francuska teniserka Karolin Garsija (50. na WTA) pobedila je Čehinju Karolinu Pliškovu (3. na svetu) i priredila iznenađenje dana u ženskom delu žreba na US Openu sa 6:1 i 7:6 (2).

Iako su neprijatno iznenadile i Anastasija Sevastova i Alison Riske porazima od teniserki daleko ispod 100. mesta na WTA listi, Pliškova je barem jednako razočarala, mada je jasno da nije u dobroj formi pošto je poražena u četiri od poslednjih pet odigranih mečeva.

US Open Tennis Foto: Tanjug/AP

Garsija je do pobede došla za sat i po vremena i posle dominantno dobijenog prvog seta u kom je lagano i brzo došla do 5:0, pre nego što je pustila rivalku da se upiše na semafor.

Odservirala je za set, dobila ga i tek onda je krenula prava borba. Garsija je već u prvom gemu oduzela servis Pliškovoj, povela sa 2:0, potom i sa 4:2 i tada je poklekla.

Izgubila je servis, pustila Pliškovu da izjednači, na 5:4 za rivalku je čak i spasavala set lopte i ko zna šta bi bilo da je jednu od dve Pliškova iskoristila.

US Open Tennis Foto: Tanjug/AP

Ovako, Garsija se izvukla i odvela meč u taj-brejk gde je dominirala i prošla dalje. U trećem kolu je čeka Dženifer Brejdi, Amerikanka koja je bez mnogo problema izašla na kraj u dva seta sa Ketrin Kartan Belis 6:1 i 6:2.

Video: Ne zna se da li su izazovnije cice ili pogled: Prelepa teniserka zabavlja se s drugaricom na plaži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA