≫ 

Medvedev za manje od 2 sata u osmini finala US Opena, Pospišil šokirao Bautistu Aguta u 5 setova

De Minaur takođe ide dalje, kao i Mateo Beretini

  • 2
Danil Medvedev Foto: AP/Tanjug

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u osminu finala US Opena, pošto je u tri seta savladao Amerikanca Džefrija Džona Vulfa rezultatom 3:0 - 6.3, 6:3, 6:2!

Peti reket sveta je posoa zvaršio za sat vremena i 50 minuta igre, uz 13 asova i sedam iskorišćenih brejk šansi od 10 koliko je imao. Doduše, i rivalu je prepustio dva servisa.

Bolji iz duela Marton Fučović i Frensis Tijafo biće naredni rival Medvedeva, a vredi pomenuti i da je njegov sunarodnik Andrej Rubljov za sat i 25 minuta igre prošao dalje.

Dalje ide i Kanađanin Vasek Pospišil koji je, iako je 97. teniser sveta, savladao Španca Roberta Bautistu Aguta sa 3.2 u setovima.

Vodio je Pospišil sa 1:0, zatim je 11. teniser sveta okrenuo na 2:1, ali je Kanađanin u 4. i 5. setu uzeo tri brejka i prošao dalje.

Australijanac Aleks De Minaur je takođe sa 3:2 savladao Karena Hačanova, dok je Mateo Beretini "tukao" Ruda sa 3:0 i zakazao meč sa Rubljovim.

Video: Đoković pretrčao preko Štrufa do osmine finala US opena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA