≫ 

Vilander se prvi oglasio: Evo šta Novakov najveći kritičar kaže na njegovo izbacivanje sa US Opena

Šveđanin prokomentarisao skandal u Njujorku

  • 8
Novak Đoković, Mats Vilander, Barbara šet, Australijan open 2020 Printskrin: Youtube/Djoker Nole

Komentator Eurosporta Mats Vilander, koji je poznat kao čovek koji nije naklonjen najboljem teniseru sveta, prokomentarisao je eliminaciju Novaka Đokovića sa US Opena.

- Ne znam da li je to čak bio momenat frustracije, ali činjenica da pre toga nije uspeo da udari dobro lopticu, mislim da je dolila ulje na vatru i celu situaciju. Bio je iziritiran i ranije, ali ovaj udarac ka sudiji je bila slučajnost. Ako postoji nešto kao što je maler, ovo što se desilo Novaku je jedan od najvećih malera koje sam ja video na teniskom terenu - rekao je Vilander.

 
 
 
View this post on Instagram
Line Umpire Hit, Novak OutA post shared by Mats Wilander Official (@matswilanderofficial) on

- Novak je bio verovatno iznerviran, ali nisam siguran da li je udario jako lopticu. Nije video gde ona ide. Nisam siguran da je odluka fer, udario je čisto loptu koja nije skočila pre udarca. Dama koja je linijski sudija nije gledala. Novak nije udario jako tu loptu, ali pravilo je da je u toj situaciji diskvalifikacija. Bez obzira da li si broj jedan ili hiljadu i neki, pravilo je diskvalifikacija. Verujem da bi gledaoci da su bili na stadionu zviždali sudijama u ovoj situaciji - smatra Vilander.

Podsetimo, Đoković je eliminisan u osmini finala US opena nakon što je na kraju 11. gema nehotično pogodio linijskog sudiju lopticom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    6. septembar 2020 | 23:15

    BIlo je i ranije ovakvih situacija pa ni jedan teniser nije diskvalifikovan.Ova situacija je dobro dosla da se osvete Novaku zbog i zastiti spanac Nadala da Novak ne osvoji pehar. PITAM ZENU LINIJSKOG SUDIJU DA LI MIRNO SPAVA NAKON DOBRE GLUME,ALI NEMA ONA SAVEST IMA SAMO MRZNJU.PREMA SRBINU.PRVAKU SVETA TENISA.NEKA JOJ SLUZI OVO SVE NA CAST.

  • Mimo

    6. septembar 2020 | 22:58

    Neka si ti nama živ i zdrav a to je moglo svakom da se desi. Žao mi je što su idioti jedva dočekali da te izbace. Glavu gore Nole, biće još takmičenja

  • Bratislav

    7. septembar 2020 | 00:46

    Da li bi za ovakvu stvar izbacili Federera ili Nadala? Ni u snu, naravno! Ovakav tretman prema najboljem na svetu je nešto nečuveno! Pa, o ovom skandalu će danima brujati čitava sportska javnost u svetu. Pa, ljudi moji, ovo je neverovatno! Oduzeli su nam radost gledanja velemajstora belog sporta zbog koga sam ostajao do duboko u noć uz TV, nijednog trenutka ne razmišljajući što me sutra čeka naporan radni dan. Nole, uz tebe sam svim srcem i ne mogu da se pomirim sa ovakvom nepravdom. Znam da ćeš baš u inat zlobnicima osvojiti još 10 grend slemova i ubedljivo nadmašiti njihovo čedo Federera. Živ i zdrav bio još 100 godina, dobri čoveče.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA