≫ 

Ovaj čovek nema srama! Kirjos jedva dočekao da likuje posle izbacivanja Novaka sa US opena

Čoveku koji mrzi Novaka nije mnogo trebalo da se oglasi

  • 15
Novak Đoković, NIk Kirjos, US Open Foto: AP/Tanjug

Izbacivanje Novaka Đokovića sa US opena zbog slučajnog pogađanja sudije, koja je odglumila "za Oskara" da "ispušta dušu" nakon što je najbolji teniser sveta slučajno pogodio, glavna je vest dana u svim svetskim medijima.

Suspendovanje Novaka izazvalo je mnoge komentare. Javio se i Novakov veliki kritičar Mats Vilander, koji je stao u njegovu odbranu. Nije dugo trebalo da se javi još jedan Novakov kritičar. Može se reći i čovek koji mrzi i ne podnosi Novaka - Nik Kirjos.

Australijanac, koji je poznat po raznim skandalima tokom meča, pa čak i po tome da je namerno gađao lopticom Rafaela Nadala iz sve snage prošle godine na Vimbldonu, ali je retko kažnjavan onako kako je zaslužio, jedva je dočekao ovu situaciju da likuje.

On je pitao svoje pratioce da zamisle šta bi se njemu desilo da je "slučajno pogodio skupljačicu lopte u grlo". Napravio je i anketu na koliko bi godina bio suspendovan da je takva situacija.

- Zamenite me za incident sa "džokerom". "Slučajno pogađanje skupljača lopte u grlo", koliko godina bih dobio zabranu? - upitao je Nik Kirjos i u anketi stavio ponuđene odgovore od 5, 10 i 20 godina.

I dok se Novak svim silama borio i pred ovaj US open da teniseri dobiju na značaju, da se njihov glas čuje i da ne doživljavaju situacije kakvu je ubrzo on sam doživeo na svojoj koži, ima i onih koji jedva čekaju da ga sapletu na svakom koraku, iako se Novak bori i za njihove interese.

Takav je upravo Kirjos. Ni malo kolegijalno, ali od njega se tako nešto i očekivalo...

Pogledajte i fotografije i glumu sudije koju je Đoković pogodio i njene grimase i poglede ka Novaku:

Video: Tramp pričao o Novaku Đokoviću sa Vučićem u Beloj kući

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA