≫ 

Snimak iz drugog ugla: Pogledajte grimase koje je sudija pravila dok je bila leđima okrenuta Novaku

Dramatični trenuci u Njujorku

  • 50

Novak Đoković je okončao učešće na US Openu tako što je diskvalifikovan u finišu prvog seta protiv Španca Karenjo Buste, a nakon što je nehotično pogodio lopticom linijskog sudiju Lauru Klark.

Čim su se pojavili prvi snimci, mišljenje javnosti je bilo podeljeno. Neki smatraju da je Đoković opravdano eliminisan, dok neki veruju da je sudija odlično glumila i da je čitav događaj "prenapumpan".

Sada se pojavio i snimak iz drugog ugla i to onog napravljenog kamerom iza linijskog sudije koji pokazuje grimase koje je 57-godišnja Amerikanka pravila nakon što je Đoković krenuo da joj pomogne.

Pala je na teren kao da je pogođena puškom posle poteza Đokovića, a utisak je da je u jednom trenutku ostala i bez daha, pošto joj je disanje otežala maska. Dok je leđima bila okrenuta Srbinu iskolačila je oči, a kompletan snimak pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Idi begaj

    7. septembar 2020 | 19:05

    Covek je nehotice pogodio... Ali mi umesto da smo na njegovoj strani, vise ga napljuvasmo nego ceo svet zajedno. Jos jednom dokazano da se u nas uspeh neprasta. Ako se ovakav lik pljuje.... Koga onda necete. Zalosno

  • Vaske

    7. septembar 2020 | 15:55

    Pijana 100%

  • DF

    7. septembar 2020 | 17:08

    Bože me sačuvaj, pa nije je gadjao iz topa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA