"Poznajem tu ženu koja je pogođena, samo je htela da bude u centru pažnje"

Bivši ruski teniser, a sada trener izneo zanimljive konstatacije

  • 7
Novak Đoković, sudija, US Open Foto: Guliver/Al Bello/Getty Images

Bivši teniser, a sada trener Lasla Đerea, Rus Boris Sobkin pričao je o linijskom sudiji Lauri Klark, koju je Novak Đoković pogodio lopticom.

Ispostavilo se da Sobkin poznaje ovu ženu odranijee

- Na Đokovićevu nesreću situacija je bila banalna, pravila su jasna. Sudije nisu imale nijednu drugu opciju sem da ga diskvalifikuju. Postoji i druga stvar, poznajem tu ženu koja je pogođena.

- Ništa nije bilo tako dramatično, ona je napravila predstavu. Ona je vrsta žene koja želi da se pokaže, ona je tip ljudi koji želi da se na njih obrati pažnja, da budu u centru pažnje. Savijala se, previjala od bolova i grčila – to je komedija - rekao je Sobkin.

Sem diskvalifikacije, nije bilo druge opcije.

- Pričalo bi se zašto je nekom nešto dozvoljeno, a zašto nekom nije, da Đoković nije diskvalifikovan. Na kraju bi ispalo da svi nisu jednaki i mnogi bi se digli na noge i napravili haos. To bi završilo karijere ovih sudija", zaključio je Rus.

Video: Direktor TSS o Novaku: Pogrešio je, ali kako izbeći teorije zavere?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaja

    7. septembar 2020 | 22:15

    Odglumila za oskara, i zaradila do penzije da ne mora nista da radi...Nole ko ih ....

  • DARKO 100%

    7. septembar 2020 | 23:00

    Da li zavera protiv Novaka postoji?da postoji.,bilo je potrebno vreme i mesto da se Novaku usi zavrnu zargonski receno,recimo da je to neki Amerikanac Novakovog kalibra nebi se nista desilo,Ali jedan veliki mali Srbin tu nema prastanja,dve situacije su dovele Djokovica u tu situaciju,prva sa vakcinama,druga sto je hteo napraviti uniju igraca gde se direktno suprostavio mocnicima belog sporta,nije Novak pokvaren i los covek ,nego losi i pokvareni nemogu podneti Boga koga Novak nosi u sebi,

  • D.V.

    8. septembar 2020 | 02:16

    Namestaljka. Nista nije dobila.Nole je najbolji i veliki covek.Ona je pokazala svoje lice.Mozete da radite sta god hoces.Nole je najbolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA