≫ 

Ovakav odgovor nije bio očekivan? Serena jednom rečenicom objasnila Novakovo izbacivanje sa US Opena

Amerikanka uspela u nameri da se ogradi

  • 27
Serena Vilijams Foto: AP/Tanjug

Američka teniserka Serena Vilijams nije mogla da izbegne pitanje novinara o izbacivanju Novaka Đokovića sa US Opena, nedugo pošto je obezbedila učešće u četvrtfinalu Njujorka.

Serena je bila bolja od Grkinje Marije Sakari sa 2:1 u setovima, a kada je na red došao komentar na Novakovu kaznu samo je rekla:

- Ne želim to da diram, ostaviću vama - poručila je novinarima Serena kojoj je očigledno glavni cilj bio da se ogradi od svega.

Inače, Serena je pre dve godine u finalu US Opena napravila veliki skandal koji nije završen izbacivanjem sa US Opena.

Ukoliko se sećate, Amerikanka se žestoko svađala sa sudijom tokom meča sa Naomi Osakom. Lomila je reket, pretila sudiju, na kraju i izgubila meč. Ali, ono što je najbitnije - nije kažnjena od strane organizatora za to svoje ponašanje.

Što se tiče ovogodišnjeg US Opena, Serena će za plasman u polufinale igrati protiv bugarske teniserke Cvetane Pironkove koja se na ovom Gren slemu vratila posle tri godine pauze.

Video: Direktor TSS o Novaku: Pogrešio je, ali kako izbeći teorije zavere?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chance

    8. septembar 2020 | 09:16

    Kad bi kaznili Serenu (crnkinju), to bi se u narodu okarakterisalo kao rasizam. Znate i sami da samo cekaju neki pogresan korak uperen za crncima.

  • Nenad

    8. septembar 2020 | 09:05

    Problem je sto je Nole hriscanin pravoslavac.

  • Joca

    8. septembar 2020 | 05:28

    Ne mogu da ga pobede na terenu, pa koriste sve moguće načine da ga svrgnu sa trona. Najveći problem je što je Srbin. Nole Srbine!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA