Zverev kroz dramu preko Ćorića za polufinale Njujorka

Nemački teniser se dobro namučio da bi došao do prvog polufinala US opena

  • 0
Borna Ćorić - Saša Zverev Foto: AP/Tanjug

Aleksandar Zverev plasirao se u polufinale US opena pobedom nad Bornom Ćorićem 3:1 (1:6, 7:6, 7:6, 6:3). Ali, daleko od toga da mu je bilo lako.

Meč je počeo veoma ubedljivim izdanjem Ćorića koji je lagano sa 6:1 dobio prvi set. A nakon toga u sledećem usledila je bespoštedna borba gem po gem, sve do prvog taj brejka u kome je Nemac bio koncentrisaniji i sa 7:5 u tajbrejku uspeo da osvoji drugi set. Imao je Ćorić priliku da osvoji taj tajbrejk i da povede sa 2:0, ali nije uspeo.

Borna Ćorić - Saša Zverev Foto: AP/Tanjug

Ista situacija je viđena u trećem setu. Velika borba, dobri potezi. Igrači su družali svoje servise sve do novog tajbrejka, a u njemu ponovo dominira Zverev koji sad sa 7:1 osvaja ovaj tajbrejk i set.

U četvrtom setu koji se pokazao odlučujući, Nemac je pokazao koliko je iskusan i kvalitetan jer je napravio brejk u najboljem trenutku za za 5:3 i servis za pobedu.

Međutim, nije se dao Borna uspeo je da stigne dva puta do izjednačenja 40:40 i da namuči Zvereva do kraja. Ipak, na kraju iskusniji i može se reći kvalitetniji teniser odlazi dalje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA