Suluda teorija švajcarskih medija: "Jelena zabrinuta za Novakovo mentalno zdravlje?!"

Jedan od najuticajnijih medija u Švajcarskoj napravio nenormalnu teoriju

  • 32
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP, Blick.ch

Mediji u svetu se ovih dana detaljno bave Novakom Đokovićem nakon što je pogodio linijskog sudiju Lauru Klark, posle čega je diskvalifikovan sa US opena. Mnogi se trude da pronađu novi ugao, a najdalje u suludoj teoriji otišao je jedan od najuticajnijih švajcarskih medija - Blik.

Oni su na osnovu Tvita Jelene Đoković u kojem je podelila Taovu mudrost. -

- Ako pustite da vas oduvaju, izgubičete kontakt sa svojim korenom. Ako dopustite da vas pokreće nemir, gubite kontakt sa onim što jeste - podelila je Jelena na svom Tviteru.

Ipak, ta njena objava u švajcarskim medijima shvaćena je kao skrivena poruka Novaku da je zabrinuta za njegovo mentalno zdravlje, što ukazuje naslov Blika, gde se pominje i da mu je potrebna stručna pomoć za njegov bes koji ne može da kontroliše.

- Jelena ne pominje ime svog supruga, ali je očigledno šta sugeriše citatom. Đokoviću je prekipelo, tako da je njegova agresija kulminirala bacanjem loptice. Ostalo je istorija. Pogodio je linijskog sudiju u grkljan i izbačen je sa turnira - piše u tekstu, a dodatni argument im je i slika koju su Jelena i Novakov trener Marjan Vajda podelili na svojim Instagram profilima, gde je Novak okružen prijateljskim rukama koji mu nude ljubav i podršku.

Jasno je da švajcarski mediji zbog Federera posebno nisu naklonjenji Novaku, ali i za njihove standarde ova teorija je prevršila sve mere.

Novak Đoković, švajcarski mediji Naslovna strana Blika sa teorijom o Novakovom mentalnom zdravlju; Printskrin: Blick.ch

Video: Usijani bes i teorije zavere: Gnevne reakcije Beograđana na diskvalifikaciju Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    9. septembar 2020 | 15:58

    Treba Švajcarci da budu zabrinuti za njegovo mentalno zdravlje jer će on sad posle onakvog maltretiranja postati mentalno još jači....Nole boli te za druge tenisere....pusti ti njih i njihova prava i dernjaj marvu na terenu.

  • ✍️

    9. septembar 2020 | 16:45

    Kako će Nole da ih oduva nisu ni svjesni.🙏🙏🙏🥇🥇🥇🥇

  • 534

    9. septembar 2020 | 16:52

    Nole je dobio sada upalu ona dva hromozoma koje imaju samo srbi a zovu se stručno INAT. E sad će da ih briše sve redom kao slinu. Idemo kralju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA