≫ 

Novak je izbačen, a Laura ponovo sudi: Oporavila se od "gušenja" i vraća se na teren

Posle tri dana od "slučaja Đoković" američka sutkinja se vraća na posao

  • 21
Laura Klark, Dzos Klark Foto: Guliver/Al Bello/Getty Images, Instagram.com/catwoman63

Linijski sudija Laura Klark je definitivno prva zvezda Ju-Es opena u nastavku turnira, a ostaće i zabeležena zauvek u istoriji Gren slemova.

Posle predstave koju je izvela na terenu, padanja u nesvest, gušenja i "traume" svi su očekivali da se i ona povuče sa turnira, ali direktorka turnira Stejsi Alaster najavila je da će linijski sudija koja je bila akter situacije sa Novakom Đokovićem od danas opet biti na turniru.

- Imala je dobru negu. Mediji su je šikanirali malo. Ne mislim da je to očekivala. Poznajem tu ženu veoma dobro i zahvalna sam na tome što je dobro - rekla je ona.

Na Ju-Es openu večeras i u toku noći bi trebalo da budu odigrana preostala dva četvrtfinala, a ostaje da se vidi da li će Klarkova biti na jednom od susreta Rubljov – Medved (oko 20.45) ili De Minaur – Tim (posle 01 sat).

Video: Usijani bes i teorije zavere: Gnevne reakcije Beograđana na diskvalifikaciju Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rs

    9. septembar 2020 | 19:50

    STARA babetina da manje LOCE mozda bi nekad i uspela izbeci lopticu.

  • Tika

    9. septembar 2020 | 20:02

    Htela je da bude u centru pažnje i uspela je. Svaki klinac ili klinka koja skuplja lopte bi se izmakla ili uhvatili ovu loptu kao i svaki iskusniji sudija. Ona je neiskusna. Htela je pet minuta slave. Ko zna gde je odlutala mislima kad joj se to to desilo. Loša glumica i folirantkinja.

  • Nena

    9. septembar 2020 | 19:53

    Hoce li veceras odglumiti nesvesticu,gusenje,bolove,dali ce imati reflekse da izbegne ili uhvati lopticu,sve zavisi dali igra neko od njeni ljubimaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA