Nadalov stric više puta gledao snimak kad Novak pogađa sudiju, kaže da je prestrogo diskvalifikovan!

Toni Nadal stao u zaštitu najboljeg tenisera sveta

  • 7
Toni Nadal, Novak Đoković Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images, Tanjug/AP

Stric Rafaela Nadala, njegov dugogodišnji trener i teniski otac Toni Nadal već se jednom oglašavao povodom diskvalifikacije Novaka Đokovića sa US Opena, u kojem je rekao da je to loše za tenis, a sada je, nakon što je napisao kolumnu dodatno stao na stranu najboljeg tenisera planete.

On ističe da je više puta pogledao snimak i da svakog puta ima isti utisak. Da je u pitanju loša srea, da nije bilo namere u udarcu Novaka, kao i da nije bilo ništa zastrašujuće.

Međutim, pravila su rigorozna uglavnom, mada je bilo slučaja i kada se nisu primenjivala, kao u slučaju Rodžera Federera, a kada se na to doda i teatralan nastup sudije Laure Klark, kojoj je ukazana pomoć i odvedena je van terena, bilo je jasno da Novak može da računa samo na diskvalifikaciju.

- Pogledao sam snimak više puta i imam utisak, svakog puta, da je to bila loša sreća. Nema nikakve namere u njegovom udarcu, niti je to bilo nešto zastrašujuće - napisao je Toni Nadal.

Pogledajte i kako je Novak diskvalifikovan sa US Opena:

Video: Usijani bes i teorije zavere: Gnevne reakcije Beograđana na diskvalifikaciju Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA