≫ 

Prve informacije o sudiji zbog koje je izbačen Novak: "Laura nije očekivala ovakvo šikaniranje"

Laura Klark će ponovo na teniske terene u NJujorku u završnici turnira

  • 31
Laura Klark, Novak Đoković, Sudija Foto: Guliver/Al Bello/Getty Images

Diskvalifikacija Novaka Đokovića sigurno će obeležiti ovogodišnji US open, bez obzira na to što ćemo u muškom singlu dobiti novog Grend slem šampiona. Sudija Laura Klark, obeležila je turnir ni kriva ni dužna, nakon što je pogođena lopticom od strane najboljeg tenisera sveta.

Pravila u tom slučaju su takva da igračima sledi diskvalifikacija, iako je u prošlosti bilo mnogo propusta i drugačijih odluka, posebno kada je Rodžer Federer u pitanju.

Ipak, teatralan nastup Laure Klark, kojoj je odmah ukazana lekarska pomoć na terenu, a zatim je i odvedena sa terena, značilo je da Novak nema šanse da izbegne diskvalifikaciju.

Branio se Novak da je sudija dobro, da nije jako udario lopticu i da nije imao nikakvu nameru, niti je to uradio u naletu besa, ali su čelnici US opena bili rigorozni i izbacili su prvog tenisera sveta sa turnira.

Danima o Lauri Klark nismo čuli ništa nakon incidenta, osim što je isplivalo da je u pitanju veliki ljubitelj alkohola, kao i Rodžera Federera i Rafaela Nadala, ali i da je imala veliku životnu tragediju 2008. godine, kada joj je sin poginuo sa 25 godina u saobraćajnoj nesreći.

Novu informaciju o Lauri dala je direktorka turnira Stejsi Alaster, koja je najavila da će Klarkova vratiti na turnir i da će suditi u završnici, ali je i rekla da nije očekivala da je mediji šikaniraju.

- Imala je dobru negu. Mediji su je malo šikanirali. Mislim da to nije očekivala. Znam dobro tu ženu i srećna sam da je dobro - rekla je Alastereova.

Pogledajte neke od njenih privatnih fotografija:

Video: Usijani bes i teorije zavere: Gnevne reakcije Beograđana na diskvalifikaciju Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krwljevcanin

    11. septembar 2020 | 07:50

    FOLIRANTKINJA I ĐUBRE !!!

  • Pitanje

    11. septembar 2020 | 08:53

    Ni najbolji teniser svih vremena, Novak Djokovic nije zasluzio ovakav tretman od zapadnjackih licemera.

  • Ajdemi

    11. septembar 2020 | 09:16

    Da je flasa rakije poletela ka njoj uhvatila bi je garant a kad je loptica u pitanju ni da se pomeri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA