≫ 

Novaku se neće svideti mejl koji je dobio od Rolan Garosa, zbog ovoga se već bunio u Njujorku

Niko od takmičara u Francuskoj neće smeti da izlazi ih hotela

  • 4
US Open Tennis Foto: Tanjug/AP

Čelnici Rolan Garosa saopštili su teniserima i teniserkama putem mejla da im, usled pandemije korona virusa, neće biti dozvoljeno da iznajmljuju privatne apartmane i luskuzne vile tokom trajanja ovog turnira!

To se definitivno neće svideti većini takmičara, među kojima je Novak Đoković, s obzirom na to da su prethodno svi digli glas na US Openu protiv ovog pravila.

Podsetimo, i u Njujorku je najpre bilo planirano da takmičari borave u hotelu, ali su organizatori popustili. To su iskoristili Đoković i Serena Vilijams koji su tokom US Opena boravili u privatnim kućama.

Ipak, to neće biti slučaj u Parizu.

- Teniserima nije dozvoljeno da napuste hotel ukoliko ne idu na Rolan Garos, Žan Boan (stadion) ili neki drugi trening centar u okviru RG-a.

Podsetimo, Rolan Garos će se ove godine igrati od 21. septembra do 11. oktobra.

Video: Prvi snimak Novaka posle diskvalifikacije: Srećan sam na šljaci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    13. septembar 2020 | 12:56

    Novak je velicinna zdravog razuma,on ce znati u svakom momentu i prilici sta treba da radi i kako da se ponasa,njegovo bazirane misli nek bude samo na terenu i na pobede a ostalo ce sve leci na svoje sa takvom snagom misli i dela neprijatelji ce pasti na kolena sampionu

  • Sd

    13. septembar 2020 | 14:43

    Nole može da spava i u parku na klupi i opet je najbolji i opet će da ih odete kao Musa jarca.

  • eNL

    13. septembar 2020 | 16:40

    kao i svi ostali tako nek bude i Novak. u hotelu nek izdrži tih dve nedelje i nek obavezno se čuva tih kontakta slučajnih, jer ja lično imam strah da mu ne napakuju u zadnjoj sekundi da ima neki virus i da ga udalje sa takmičenja. a usput da mu čestitam povratak na terenu tenisa i da ako bog da osvoji sve i naročito Roland Garros jer to Novak može. i što kraće konferencije za novinare i što kraće odgovore daj a što manja oglašavanja na društvenim mrežama. NAPRED ĐOKOVIĆU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA