"Dugo nisam igrao, a i uslovi su bili loši": Nadal objasnio ranu eliminaciju

Španski teniser je eliminisan u četvrtfinalu Mastersa

  • 2
Rafael Nadal

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal, šampion Rima iz 2019. morao je da se pomiri sa ranom eliminacijom iz takmičenja ove godine. Dijego Švarcman je bio bolji sa 2:0 (6:2, 7:5) a Špancu je ovo bilo prvo takmičenje posle skoro sedam meseci pauze zbog kovida 19 i logično je da nije mogao da bude na svom nivou.

To je i on sam objasnio:

- Ja nisam bio na svom nivou, a on je igrao sjajno i kada se nešto tako dogodi, onda je realno da izgubite meč. Odigrao sam dva dobra meča posle pauze i sada jedan loš meč, imao sam dugu pauzu i dugo nisam igrao.

- Nisam igrao dovoljno dobro i nema tu previše izgovora. To su činjenice. Bilo je ovo teško veče za mene. Uslovi su bili loši. Bilo je mnogo vlažno i lopta nije odskakala kako treba. Bilo mi je teško da igram svoju igru - rekao je Nadal.

Video: Đoković izneo detalje razgovore sa Federerom i Nadalom o dolasku u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    20. septembar 2020 | 13:26

    Njemu odgovara samo kad je pretoplo i kad loptica jako odskace zbog spinova. Cim je svezije, on ispada. Kad bi se svake godine turniri na sljaci igrali u ovo doba godine, on ne bi bio kralj sljake, bio bi sasvim prosecan igrac.

  • Bendzo

    20. septembar 2020 | 13:41

    Ako sad ispadne nece se blamirati protiv Djokovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA