"I posle 15 godina na Turu imam glad za trofejima, želim da stavim ruke i na ovaj"

Srpski teniser bio je veoma raspoložen i zadovoljan igrom u polufinalu

  • 1
Novak Đoković

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković bio je vidno zadovoljan posle plasmana u 10. finale Mastersa u Rimu. Đoković je u polufinalu pobedio mladog Kaspera Ruda iz Norveške sa 2:0 (7:5, 6:3) i izborio borbu za titulu.

Novak za titulu igra u ponedeljka od 17 sati protiv pobednika meča Šapovalov/Švarcman

Posle meča Nole je bio srećan i zbog povratka navijača.

- Nedostajali su mi, svaki igrač na turu voli da vidi navijače, nadam se da ćemo ih videti na ostalim turnirima. Sjajna vest je bila da ćemo igrati pred fanovima pred ovo polufinale.

- Situacija se popravlja u ovoj zemlji kao i u ostalima, pa se nadam da ćemo videti fanove na tribinama - rekao je Đoković i onda se osvrnuo na meč.

- Bilo je teško u dva seta, igrali smo više od dva sata, morao sam da radim naporno da bi došao do pobede. Prvi set je mogao da osvoji i Rud, imao je dve set lopte..Bilo je malo vetrovito, više nego inače.

- On trenira na Nadalovoj akademiji i ima taj isti stil igre na šljaci. Nikad nisam igrao sa njim, nisam čak ni trenirao, tako da je trebalo vremena da se naviknem na igru. Bilo je zahtevno fizički i emotivno ali sam uspeo da se izborim - rekao je Novak i dodao:

- Jako je važno što sam ušao u finale, ništa ne uzimam zdravo za gotovo i posle 15 godina na turu imam glad da se borim za titule. Igraću protiv igrača koji su u formi. Denis je napredovao, a Dijego je odličan na šljaci. Nadam se da ću uspeti da se izbrim i stavim ruke na trofej.

Video: Neviđena umetnost oduševila i Novaka: Crtao po tiganju i napravio palačinku s likom Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    20. septembar 2020 | 17:51

    SAMO NAPRED DJOLE I U NOVE POBEDE I NEKA VAM NJIHOVA MRZNJA PREMA SRBIMA BUDE MOTIVACIJA DA BUDETE JOS BOLJI !!! GLAVU GORE!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA