≫ 

Evo zašto Novak više ne tapka lopticu tako dugo na servisu: Jelena otkrila tajnu posle titule u Rimu

Supruga najboljeg tenisera sveta imala je zanimljivu reakciju na tvit novinara Njujork Tajmsa

  • 8
Novak Đoković, servi Printskrin: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Novak Đoković je osvojio novu titulu, svoju 81. u karijeri i rekordnu 36. na Mastersu. Rim je pokoren po peti put, nakon što je u finalu bio bolji od Dijega Švarcmana sa 7:5, 6:3.

Posle meča Novak je bio jedna od glavnih tema društvenih mreža, a njegova supruga Jelena takođe se oglasila i to u reakciji na tvit novinara Njujork Tajmsa Kristofera Klirija.

- Diskvalifikovan u Njujorku, elastični Novak Đoković je uzvratio udarac u Rimu. Pobedio je Dijega Švarcmana za svoju 5. titulu u Rimu. Novak sada ima skor od 31:1 u 2020, ali je u suštini i dalje ne poražen. Jedini poraz je doživeo od sebe samog - napisao je novinar, nakon čega je usledila reakcija Jelene, koja je citirala njegov Tvit, a u odgovoru otkrila zašto Novak više ne tapka loptice toliko dugo na servisu.

- Haha, zato je prestao toliko da tapka lopticu. Da može da nastavi da odskoči bez obzira na sve - poručila je Novakova supruga.

Video: Novak Đoković je pokorio Rim, osvojio svoju petu titulu u večnom gradu i stigao do 36.Masters titule

Video: Zašto je Rim toliko poseban za Novaka? Snimak slavlja s navijačima to najbolje dokazuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    21. septembar 2020 | 21:41

    Novak je resio ove godine da pobedi sve pa cak i broja 1 tj sebe i na kraju je i to uspeo!Bitno da on nije porazen ni jednom ove godine!

  • Knez

    21. septembar 2020 | 21:41

    Ovaj skor 31 pobeda i 1 poraz mnogo govori o superiornosti u 2020. I kad vidimo kako je napravljen jedini poraz ostaje se bez teksta. Oprezno Novače na sledecem grend sleme. Jedva cekaju da neko u timu bude pozitivan na korona virus i tako dodje do diskvalifikacije

  • 6+4+3=2

    21. septembar 2020 | 22:41

    kakva je ona pametnica u sve se razume.sto bi rekli na zapadu : jack of all trades master of none = ja poznajem sto zanata ali majstor nisam ni za jedan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA