≫ 

Otkriveno zašto su čelnici RG naglo prekinuli Đokovićevu konferenciju i zabranili pitanje novinaru

Stiglo objašnjenje od strane organizatrora

  • 10
Novak Đoković Printskrin: Youtube/Djoker Nole

Konferencija Novaka Đokovića, ona pred start prvog reketa sveta na Rolan Garosu, izgledala je donekle čudno s obzirom na to da su organizatori prekinuli istu dok je novinar postavljao pitanje.

I sam Novak je bio u čudu kada je čovek koji je vodio konferenciju prekinuo novinara i zahvalio se svima, da bi dan kasnije stiglo objašnjenje šta se ustvari desilo.

Iako su mnogi pomislili da je konferencija prekinuta zbog škakljive teme oko korone, o kojoj su pričali, "Večernje novosti" donose informaciju da je u pitanju sasvim nešto drugo.

- Novinar je imao pravo na tri pitanja - rekli su organizatori "Novostima" i objasnili da je, zapravo, reč o posebnom intervjuu na koji je imao pravo francuski radio "Evropa 1" u danu kada je održana i njegova opšta konferencija za medije.

Inače, Đoković svoj prvi meč u Parizu igra danas od 15 časova protiv Mikaela Imera, a meč možete uživo gledati na Eurosportu.

Video: Novak Đoković je pokorio Rim, osvojio svoju petu titulu u večnom gradu i stigao do 36.Masters titule

Srbiju danas na Rolan Garosu predstavljaju Đere, Lajović i Novak Đoković, koji u 13.35 igra sa 80. igračem sveta Mikaelom Imerom. Prvi reket sveta je apsolutni favorit s kvotom od 1,20 da će slaviti sa 3:0 u setovima. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đoković - Imer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    29. septembar 2020 | 09:05

    Novak je lider u tenisu,pa vidite kakav tretman ima...igrao sam tenis pre 40 godina i stalno pratio na tv, Federer kao prvi igrač uvek imao naklonost sudaca,ako je loptica sumnjiva gotovo uvek dosuđivana u korist Federera, iako nije zaslužio poen, (vidi se na snimku)... I kad je došla nova tehnologija( čelenđ), Federer se najviše protivio uvođenju, normalno kad je uvek bio povlašćen kod sudija...

  • 5544

    29. septembar 2020 | 10:39

    Seljaci,niste Djokovicu ni do kolena!☝🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • DARKO 100%

    29. septembar 2020 | 08:50

    Putem neistine hodamo zatvorenih ociju a kad nam se oci naglo otvore onda nas istina zaboli,NVAK JE OTVORIO OCI SVETU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA