≫ 

Tim "glumio" Đokovića u najtežim trenucima meča na RG, to je kasnije priznao na konferenciji

Austrijanac pričao o mentalnoj snazi Novaka u najtežim trenucima u tajbrejkovima

  • 2
Dominik Tim Foto: AP/Tanjug

Dominik Tim je pred Rolan Garos pričao koliko se divi Rodžeru Federeru i da će učiniti sve da mu pomogne da ostane broj 1 na večnoj listi Grend slem šampiona i da će pokušati da spreči Nadala i Đokovića da dođu do pehara u Parizu.

Ali, nakon meča drugog kola protiv Džeka Soka, na konferenciji za medije priznao je i koliko se divi Novaku Đokoviću i da je pokušao da se prebaci u njegov "mod" za tajbrejk, u momentima kada je bio u gotovo izgubljenoj situaciji, kada je njegov rival imao tri vezane set lopte.

- Umalo sam izgubio set, ali poistovetio sam se tada sa Novakom, mislim da je on neverovatan u tajbrejkovima, pokušao sam da izbegnem lake greške u tajbrejku, da ubacim sve što mogu, da se još više fokusiram i da ne pravim neku glupost, jer je to najbitnije u neizvenim tajbrejkovima - rekao je Tim.

Tim je do sada preskočio uvodna dva kola bez izgubljenog seta, a u trećem kolu ga čeka Norvežanin Kasper Rud, i taj meč je na programu u petak.

Video: Đoković se uzemljio u Parizu: Fenomenalan način za opuštanje i oporavak

Đoković nastavlja pohod ka osvajanju Rolan Garosa, a danas od 13.30 ima još jednu za njega lakšu prepreku, pošto mu je rival Litvanac Berankis, 72. igrač sveta. Kvota da će Srbin slaviti sa 3:0 u setovima je 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Berankis na Rolan Garosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    1. oktobar 2020 | 13:23

    Gluma mu samo ostaje,nema on mentalitet pobednika.Nikad neće biti kao NOVAK!

  • Вуле

    1. oktobar 2020 | 13:43

    Па глуми федерера онда сине а не Новака Не знам који део ти није јасан

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA