≫ 

Moćni Nadal u četvrtfinalu Rolan Garosa: Prepustio rivalu samo 4 gema!

Nije imao težak zadatak Španac protiv momka koji je došao iz kvalifikacija do četvrte runde

  • 7
Rafael Nadal Foto: AP/Tanjug

Šampion Rolan Garosa, Rafael Nadal dominantno je završio svoj meč i plasirao se u četvrtfinale. Španac je pobedio Amerikanca Sebastijana Kordu kvalifikanta sa 6:1, 6:1, 6:2 za samo 115 minuta igre.

Čak sedam brejkova je uzeo Nadal od 10 brejk šansi i pokazao da je i dalje prvi favorit turnira.  U četvrtfinalu protivnik Rafe Nadala će biti pobednik duela Aleksandar Zverev - Janik Siner.

Rafael Nadal Foto: AP/Tanjug

Nije bilo mnogo problema za drugog igrača sveta na ovom meču. Od početka je krenuo ofanzivno i agresivno i sa dva brejka došao do 4:1 pokazao rivalu da nema čemu da se nada. To je taktika velikih igrača koji odmah na startu oduzimaju samopouzdanje protivniku.

Isti scenario je viđen i u drugom setu, koji je Nadal takođe dobio sa 6:1, a u trećem je dozvolio Kordi da uzme dva gema.

Video: Đoković izneo detalje razgovore sa Federerom i Nadalom o dolasku u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoko kv

    4. oktobar 2020 | 16:24

    Kom rivalu??? Nijedan od ovih likova koje je izbacio ne moze da bude u glavnom zrebu masters turnira,niko nije ni u prvih 80 na svetu(dvojica su preko 200 mesta na ATP listi!!!),a i sledeci mu je ovaj klinac Italijan. Prvi put u istoriji ima neko da dodje do polufinala GS,a da ne odigra mec sa igracem iz prvih 70 na svetu. Ovi likovi sluze samo za statistiku. A u polufinalu verovatno Tim.... Onda da vidimo kolko ce gemova da prepusti rivalu.

  • rodjo

    4. oktobar 2020 | 14:46

    Kralj!!! Idemo po 13. RG!!!! Djokovid ako ne izgubi ppsteno mozda napadne sudiju

  • eNL

    4. oktobar 2020 | 15:50

    da ne igraju Novak i Nadal a kasnije Federer ,9vaj tenis me nebi više toliko interesovao. Ove mečeve, što kaže i sam Djokovic sa igračima za koje prvi put čujemo nešto nema neke želje za gledanje...baš šteta što nema one stare garde kao nekad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA