≫ 

"Na tvoja pitanja ne odgovaram": Zverev na konferenciji "spustio" najvećeg Novakovog "pljuvača"

Nije se Nemcu svidelo pitanje

  • 2
France Tennis French Open Foto: Tanjug/AP

Nemački teniser Aleksandar Zverev odbio je da odgovori na pitanje američkog novinara Bena Rotenberga, koji se posebno okomio na Zvereva i Novaka Đokovića nakon Adria Tour-a.

Rotenberg je u junu koristio svaku priliku da kritikuje Đokovića zbog jadranske turneje posle koje je i Novak bio pozitivan na korona virus, nakon što je Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na COVID-19.

Posle poraza od Janika Sinera na Rolan Garosu, Zverev je objasnio da je bio bolestan i pod temperaturom i da takav nije mogao da parira Sineru.

Usledilo je pitanje Rotenberga kada se poslednji put testirao na korona virus, a Zverev mu nije zaboravio što ga je javno kritikovao kada je Saša, umesto u karantin, otišao na žurku posle Adria Tour-a.

- Ne odgovaram ti na pitanje, nema šanse da ti odgovorim posle svega što si pisao o meni u poslednjih nekoliko meseci. Apsolutno nema šanse - odgovorio je Zverev na konferenciji posle meča sa Sinerom.

Saša je poražen u četiri seta, a Italijan je slavio sa 6:3, 6:3, 4:6 i 6:3. Siner će u četvrtfinalu na Rafaela Nadala koji je u svom meču osmine finala bio bolji od Amerikanca Sebastijana Korde sa 6:1, 6:1 i 6:2.

Da podsetimo, Siner je prvi još od Nadala 2005. godine, koji je na svom debitantskom nastupu na RG stigao do četvrtfinala.

Video: Zvezda vodi sa 2:0, strelac je Mirko Ivanić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    5. oktobar 2020 | 00:38

    Tako se to radi...Novace ovako razgovaraj i ti,bez ikakvog postovanja prema neprijatelju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA