≫ 

Evo gde i kada ćete moći da gledate meč Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa

Novak će danas poslednji izaći na teren

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji svetski teniser Novak Đoković u sredu popodne juri svoje deseto polufinale na Rolan Garosu, i to protiv Španca Pabla Karenja Buste protiv kog zvanično ima jedini poraz u 2020. godini!

Naime, Đoković je upravo tokom meča sa Špancem diskvalifikovan na US Openu, kada je pogodio linijskog sudiju lopticom u glavu, te su mnogi ovaj duel u četvrtfinalu pariza okaraketirsali kao svojevrsnu priliku za osvetu.

Meč pomenutih rivala igra se poslednji na stadionu "Filip Šatrije" i sasvim sigurno neće početi pre 17.30 minuta (verovatno i kasnije), a TV prenos moći ćete da gledate na kanalu Eurosport 1 i RTS 1.

Današnji program počinje duelom Čehinje Petre Kvitove i Nemice Laure Zigemund, a potom će na teren Danijel Kolins i Sofija Kenin. Nedugo posle teniserki, na teren će Andrej Rubljov i Stefanos Cicipas i upravo će bolji iz tog duela u polufinalu igrati protiv Đokovića ili Karenja Buste.

Đoković protiv Španca ima skor 3:1, a mnogi svetski mediji koji se bave statistikom predviđaju da će Srbin završiti posao u tri seta. Doduše, neki su "častili" Karenja Bustu jednim setom. Što se tiče setova, Đoković nije nijedan izgubio na ovogodišnjem turniru. Štaviše, izgubio je samo 25 gemova.

- Karenjo Busta je u poslednjih 12-15 meseci popravio igru na svim podlogama, ovde je niži odskok i to odgovara njegovom stilu, iako inače možda više voli beton, odrastao je na šljaci kao i svi Španci. Igrali smo to u Njujorku, ali to nije bio pravi meč, radujem se da imam priliku da to ispravim - jasan je bio Srbin u najavi meča.

>>>> Đoković je protutnjao do četvrtfinala Rolan Garosa, gde ga danas (16.25) očekuje duel sa Špancem Karenjom Bustom, 15. igračem sveta. I ovde je srpski teniser veliki favorit - kvota na Đokovića je 1,05, a na to da će slaviti sa 3:0 u setovima 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Karenjo Busta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanče

    7. oktobar 2020 | 09:39

    Samo napred Novače! Idemo na pobedu. SREĆNO. ☘️☘️☘️♥️💗💟💝❤️🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Jugo64

    7. oktobar 2020 | 12:54

    Kako ima poraz kad su mu svi mečevi na US openu poništeni?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA