≫ 

Ovo je fotka koju su svi Novakovi navijači hteli da vide: Đoković na "Šatrijeu" pre polufinala

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenirao je pred polufinale sa Stefanosom Cicipasom na Rolan Garosu

  • 1
Foto: Printscreen Roland Garros

Đoković će na stadionu "Filip Šatrije" odigrati polufinale u petak popodne, odmah posle meča drugog polufinalnog para - Rafaela Nadala i Dijega Švarcmana.

Prethodnih dana je u ovdašnjoj javnosti provejavala bojazan da se Novak ne oseća dobro zbog bolova u vratu i levom ramenu.

Kada su ovi bolovi prestali, Đoković je u četvrtfinalu protiv Pabla Karenjo-Buste zaigrao mnogo bolje i pobedio ga je u četiri seta 4:6, 6:2, 6:3 i 6:4.

U četvrtak je stoga osvanula informacija da je otkazao trening dan pred polufinale, ali se srećom to ispostavilo kao lažna uzbuna, jer se srpski igrač samo premestio na teren u sklopu kompleksa "Žan Buen", zatvoren za prisustvo medija.

On se tada spremao na terenu 29, od 15 do 17 sati, a u petak su organizatori turnira u Parizu na svom zvaničnom nalogu objavili kraći video sa treninga i sliku koju su mnogi navijači u Srbiji očekivali da vide, a koju možete videti i vi na ovom linku.

Na snimku Novak udara lopticu i zagreva i forhend i bekhend i naizmenično vežba jedan i drugi udarac pred jedan od najvažnijih mečeva ove sezone u pohodu na 18. Grend slem titulu.

Foto: Printscreen Roland Garros

Video: Đoković se borio sa bolovima, ali uspeo da pregazi Španca Karenjo-Bustu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    9. oktobar 2020 | 17:53

    Nadam se da si se oporavio skroz verujem u tebe..samo jako kao sto znaas..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA