"Kad vidite šta jedu Nole, Rafa i Rodžer, pa onda kako igraju, šta vole... Zapanjujuće su različiti"

Argentinski teniser Dijego Švarcman nije hteo da odgovori na pitanje koje će verovatno zauvek da ostane predmet polemika u teniskom svetu

  • 4
Dijego Švarcman Foto: AP/Tanjug

Ko je najbolji teniser u istoriji - Federer, Nadal ili Đoković? Švarcman je posle polufinala sa Rafom i poraza u tri seta 6:3, 6:3 i 7:6 (0) rekao da je kod "velike trojke" za njega zanimljivo nešto drugo.

- Neću da kažem koji je bolji. ali mogu da kažem da je najlepša stvar o ovoj trojici to koliko su različiti na terenu i van terena. Stvarno su drugačiji - kaže Švarcman.

Nadal će u finalu Rolan Garosa ove godine igrati protiv Novaka Đokovića, koji je u pet setova savladao Stefanosa Cicipasa.

Svako od trojice (Rafa, Novak i Rodžer) ima svoj način da pobedi i svako to radi vrhunski, što je činjenica koja najviše zapanjuje Argentinca.

- Ako pogledate, ne znam, šta jede Nole, šta jede Rafa ili Rodžer, pa onda i kako igraju na terenu. Jedan voli šljaku, drugi travu... jedan je takođe levoruk, drugi je agresivan, treći proklizava kao niko. Mislim da je najneverovatnija stvar to koliko su različiti, to je ono zapanjujuće - objasnio je Švarcman.

Video: Novak sa Nadalom u finalu RG: Đoković imao meč loptu u trećem, pa prošao golgotu u pet setova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA