Istorijska kvota za finale Đoković - Nadal: Rafa ovo nikad nije doživeo na Rolan Garosu!

Španac ima nešto više šansi da trijumfuje u Parizu

  • 20
Rafael Nadal, Novak Đoković, Rolan Garos Foto: Guliver/Brunskill/Getty Images

Novak Đoković i Rafael Nadal od 15 časova odlučuju o pobedniku Rolan Garosa, a činjenica da se prvi i dugi teniser sveta sastaju u finalu Grend slema obećavaju nam uzbudljivu borbu u Parizu ovog popodneva.

Ukoliko i ti veruješ da će Novak danas osvojiti 18. Grend slem trofej u karijeri, imamo fantastičnu vest - samo još danas možeš preuzeti 1.000 dinara bonusa za online i UŽIVO klađenje. Iskoristi ovu specijalnu ponudu i podrži najboljeg tenisera na svetu!

Favorit je Nadal, 12-struki šampion Pariza i "Kralj šljake", a kladionica Meridian za njegov trijumf nudi kvotu 1,69, dok je na pobedu Novaka Đokovića, koji juri 18. Grend slem u karijeri, kvota 2,23.

Razlog za blagu prednost u korist Nadala leži i u činjenici da je teniser sa Majorke do finala napravio perfektan niz u kojem je počistio sve rivale sa po 3:0 uz minimalno zadržavanje na terenu, dok se Đoković namučio u polufinalu protiv Cicipasa (3:2) i četvrtfinalu protiv Pabla Karenja Buste (3:1).

Ali, pre svega, Nadal je favorit na Rolan Garosu protiv koga god da igra, jer je u Parizu izgubio samo dva puta od 2005. godine, kada je prvi put nastupio. Jedanom i od Novaka Đokovića, koji je slavio na njihovom poslednjem međusobnom susretu u četvrtfinalu 2015. godine, što je ujedno i njihov poslednji meč koji su odigrali na Rolan Garosu.

Ako neko može da pobedi Nadala na Rolan Garosu, onda je to Novak, pa je otuda na Nadala kvota nikad veća, verovatno i najveća u istoriji još od te 2005. godine. Primera radi, kvote na Nadala uglavnom se kreću oko 1.10, do 1.20 i to protiv najozbiljnijih rivala. Ipak, Novak je nešto posebno u odnosu na druge.

Nema sumnje da nas očekuje nas spektakularno finale dva teniska velemajstora, a za one najhrabrije, trijumf Đokovića bi mogao da donese dvostruko zadovoljstvo - i zbog pehara u Parizu i zbog bolje zarade.

Pogledajte i sve kvote kladionice Meridian za finale Rolan Garosa.

Video: Novak sa Nadalom u finalu RG: Đoković imao meč loptu u trećem, pa prošao golgotu u pet setova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ✍️

    11. oktobar 2020 | 07:43

    Naš Nole je stena ne pobediva.💯💪🇷🇸🥇

  • Igor

    11. oktobar 2020 | 08:45

    Nole može pobediti pod jednim uslovom da ne izgubi sam od sebe.Sam sebi je prepreka.

  • M.K.

    11. oktobar 2020 | 09:34

    🏆✨✨🇷🇸🌏🙏🏼🙏🏼🙏🏼💪🏻❤ ⚡SRECNO DANAS⚡✨🌟!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA