≫ 

Novak uslikan na poslednjem treningu: Detalj na vratu zabrinuo sve, a onda smo čuli ohrabrujuću vest

Najbolji teniser sveta je po rečima novinarke Karol Bušar bio ultra fokusiran na treningu

  • 0
France Tennis French Open Foto: Tanjug/AP

Novinarka L'Ekipa, Karol Bušar, imala je mogućnost da ekskluzivno prisustvuje poslednjem treningu Novaka Đokovića pred finale sa Rafaelom Nadalom.

Prema njenim informacijama, Novak je na vratu ponovo imao fizio traku, koja je bila vidljiva tokom četvrtfinalnog meča protiv Pabla Karenja Buste, kada je Novak imao fizičkih poteškoća na startu meča.

Detalj sa vrata sigurno je zabrinuo Novakove navijače, ali je Bušar sve ohrabrila informacijom da nije bilo vidljivih fizičkih poteškoća za najboljeg tenisera sveta, koji je verovatno preventivno zalepio flaster na vrat sa kojim je u prošlosti imao problema.

Novak udara i servira čisto kao i uvek. Jedan od onih ultra fokusiranih treninga - napisala je Bušarova uz fotografije najboljeg tenisera sveta.

Takođe, otkrila je da je Novakov sparing partner bio levoruk, pošto je to i Rafael Nadal, tako da je Đoković imao najbolju moguću pripremu za meč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA