Nadalova žena prekršila svoje "nepisano pravilo" za finale Rolan Garosa protiv Đokovića

Marija Fransiska Pereljo je na tribinama Filip Šatrijea u boksu svog dragog

  • 0
Rafael Nadal, Rolan Garos, Marija Franciska Ćiska Pereljo, Finale, Rolan Garos 2020, Novak Đoković Supruga Rafaela Nadala -Marija Fransiska Pereljo, u trećem redu sa crnom kosom; Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Bitka za finale Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala je počela na Filip Šatrujeu, a na tribinama je 1.000 privilegovanih.

Među njima je i supruga Rafaela Nadala, Marija Fransiska Pereljo, poznatija kao Ćiska.

Poznato je da Ćiska ne voli često da dolazi na mečeve i uglavnom je tu samo za one najvažnije, jer ne voli da remeti svog supruga tokom turnira i da mu skreće misli sa tenisa na koji je maksimalno fokusiran na svakom turniru.

- Potreban mu je njegov prostor kada se takmiči, a sama ideja da se ja motam tuda i čekam ga po ceo dan već me zamara. To bi me ugušilo. A i on bi se brinuo za mene. Ne. Ako bih ga svuda pratila, mislim da postoji rizik da bismo prestali da se slažemo - istakla je u intervjuu za britanski Telegraf 2011. godine.

Ipak, za najvažnije mečeve, Ćiska je po pravilu u boksu svog dragog, a tako je i u Parizu tokom finala Rolan Garosa protiv Novaka Đokovića.

Video: Novak sa Nadalom u finalu RG: Đoković imao meč loptu u trećem, pa prošao golgotu u pet setova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA