≫ 

Javljaju se pajaci, prozivaju Novaka zbog 6:0 u finalu Rolan Garosa protiv Nadala

Mnogi se naslađuju zbog lošeg starta Đokovića u finalu Rolan Garosa

  • 9
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Iznenađujuće loš start finala za Novaka Đokovića protiv Rafaela Nadala, gde je najbolji teniser sveta izgubio prvi set sa nulom, mnogima je dalo povoda da ismevaju srpskog igrača.

Jedan od njih je i Sem Grot, bivši australijski teniser, koji je završio karijeru, a sada radi kao saradnik Herald Sana.

Novakov gubitak seta sa 6:0 na startu finala Rolan Garosa podstaknuo je Grota da se našali i da "skupi lajkove" od strane teniske javnosti koja kao da je jedva dočekala ovako loš start Đokovića.

On je uz skrinšot rezultata kada je igrao sa Nadalom na Rolan Garosu 2016. godine, gde je poražen sa 6:1, 6:1, 6:1 dao i komentar:

- Nije tako teško osvojiti gemove protiv Nadala u Parizu. Mislim, ja sam osvojio tri - napisao je Grot, koji je na ATP listi najveći rang imao u avgustu 2015. godine, kada je bio 53. teniser sveta.

U teniskom smislu on je daleko od bilo kakve ozbiljne priče, ali se našao pozvanim da se šali na Novakov račun zbog lošeg starta finala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    11. oktobar 2020 | 17:48

    Šta vam je ljudi, ima valjda i Novak pravo na izgubljeni meč? I on je samo čovek, ne mašina. Samo napred Novaće. Sve najbolje.🏆🏆🏆🏆🏆

  • Keka

    11. oktobar 2020 | 17:04

    Ko igra taj moze i da gubi.Svako ima svoj dan pa tako i oni.

  • Milan

    11. oktobar 2020 | 17:06

    Nasalio se na svoj racun

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA