≫ 

Nadalova poruka Đokoviću posle finala Rolan Garosa: Razbio si me u Australiji, sad je bio moj red

Šmekerski gest Španca koji je poželeo sve najbolje Novaku u budućnosti

  • 9
Rafael Nadal, Rolan Garos Foto: AP/Tanjug

Rafael Nadal je osvojio svoju 13. titulu na Rolan Garosu i ukupno 20. na Grend slemu, čime se izjednačio rekord Rodžera Federera. Nadal je u finalu prikazao furioznu igru i neočekivano lako savladao Novaka Đokovića sa 6:0, 6:2, 7:5.

Posle meča Nadal je imao poruku za Novaka i podsetio da je i on svojevremeno na ovako dominantan način slavio protiv

- Čestitke Novaku za još jedan sjajan turnir danas, on je mene razbio u Australiji, sad sam ja došao na red, igrali smo mnogo puta jedan protiv drugog. Sve najbolje za budućnost mu želim - rekao je Nadal u intervjuu odmah posle meča.

Zahvalio je i svom boksu, za koji kaže da je bio uz njega u najtežim trenucima.

- Kada se setim šta sam sve prošao tokom karijere zbog povreda, bez mog tima, moje familije, ništa ne bi bilo moguće. Svima želim da pošaljem poruku da smo u jednoj od najtežih kriza, jer zbog ovog virusa koji nas je snašao, želim svima da ostanu pozitivnih misli i da ćemo prevazići sve ovo.

Upitan je o tome što je izjednačio večni rekord Federera, ali je i tada Nadal rekao da je njemu bitniji Rolan Garos od samog rekorda.

- Zaista je teška godina, ali pobediti ovde mi znači sve. To nije trenutak da sada razmišljam od 20. Grend slemu i izjednačenju rekorda Federara, meni je bitno samo da slavim Rolan Garos, on mi znači sve u karijeri, ovde sam proveo najlepše momente u karijeri, veliko hvala svima u publici. Samo igranje ovde je meni velika inspiracija, mnogo lepih emocija imam u vezi sa ovim gradom, nikada neću zaboraviti šta sam sve ovde ostvario - zaključio je šampion Rolan Garosa.

Video: Rafael Nadal pobedio najboljeg na svetu, Novaka Đokovića, u finalu Rolan Garosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    11. oktobar 2020 | 19:53

    Sve je u redu,ne možeš stalno pobeđivali, ali ne treba gubiti energiju i živce baveći se politikom dok ti treba sad još više energije u tenisu...koliko su mu u zadnje vreme sudci oduzeli poena,poklonili protivniku...na RG neće da kamere pokažu trag loptice...močnicima ne odgovara novi savez sa Đokovićem,trpiće sve više napada preko medija i društveni mreža, već se pojavljuju lažni intervjui u lažnim Novakovim profilima...sve to izbacuje iz ravnoteže, ne možeš biti imun na sve te laži i napade...

  • JA

    11. oktobar 2020 | 18:19

    Lako je biti šmeker kad No1 pobediš sa 3:0!

  • Mikan

    11. oktobar 2020 | 18:21

    Bravo majstore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA